Celebrity News

Verica Rakočević zbog muža ostala bez stana u centru Beograda

Drugi muž Verice Rakočević, Zoran Rakočević ostavio je neizbrisiv trag na kreatorku koja je po razvodu morala da proda imovinu.

Verica Rakočević zbog muža ostala bez stana u centru Beograda

Nakon razlaza od prvog muža nekadašnjeg stjuarda, danas direktora jedne kompanije u Londonu Borana Karamana, Verica je stala na ludi kamen sa Zoranom Rakočevićem. Sa njim je dobila dvoje dece, sina Miodraga i ćerku Milenu koja godinama živi i radi u Njujorku, a nedavno je i sama postala mama.

Pročitajte: Posle priča o RAZVODU od Veljka, Verica priznaje da želi da NAPUSTI zajednićki dom

Petar Đorđević

 

Zoran i Verica, porodicu su gradili u stanu u samom centru Beograda, na poslednjem spratu zgrade u kojoj dizajnerka danas ima butik. Nažalost, po okončanju razvoda skupocena nekretnina stavljena je na prodaju kako bi supružnici sudski podelili imovinu, a Verica ne krije da i dan-danas žali što je do poravnanja došlo na taj način.

Petar Đorđević

 

Deo novca od prodaje stana, navodno je dala suprugu, dok je ostatak iskoristila da plati nagomilana potraživanja i uloži u ono što najviše voli da radi, kreira unikatne modele.

Verica je nedavno u hotelu Hayatt održala spektakularnu reviju “Eskapizam”, a po reakcijama zvanica moglo se zaključiti da je ponovo uspela da nadmaši sebe.

 

Komentari (0)

Loading