Celebrity News

Posle priča o RAZVODU od Veljka, Verica priznaje da želi da NAPUSTI zajednićki dom

Verica Rakočević, jedna od najpoznatijih modnih kreatorki u regionu otkrila nam je recept svog uspeha, da je tek sad konačno sazrela da bude baka, da često kada se uporedi sa svojim vršnjacima zahvaljuje bogu na vitalnosti i poletnosti, ali i da su ishrana bazirana na sardinama, treninzi i puno obaveza zasužni za njen dobar izgled.

Posle priča o RAZVODU od Veljka, Verica priznaje da želi da NAPUSTI zajednićki dom

Neretko su se tokom godina mogle pročitati pohvale na konto odličnog izgleda modne kreatorke Verice Rakočević (73), a oni koji je tek upoznaju ostaju zatečeni njenom energijom. Neretko je nazivaju ženom nepogrešivog stila i sa stavom. Ženom kojoj apsolutno sve polazi za rukom, na prvom mestu da bude požrtvovana supruga, majka i baka, divan prijatelj onima koji to zaslužuju, dobra domaćica, ali i da istovremeno ostane u vrhu modnog sveta uprkos sabotažama s kojima se susreću samo oni koji pretenduju da budu najbolji. Ni sama Verica ne zna broj modnih revija koje je tokom karijere održala, broj komada koje je svojom veštom rukom kreirala, a potom i sašila. Ipak, i nakon četiri decenije rada nije izgubila poletnost i želju za stvaranjem, čemu svedoče novi modni komadi koje će pred oko 500 zvanica 23. septembra predstaviti u hotelu „Hayatt“. Revija pod nazivom “Eskapizam” bila je povod da porazgovaramo s Vericom, a osim o kreacijama i modnim fetišima, govorila nam je i o unucima, momentima ranjivosti i odnosu sa decom.

Osim na dobrom stilu, žene vaših godina, pa i mnogo mlađe, najčešće vam zavide na dobrom izgledu. Kako održavate vitku liniju?

 - Radim od ujutru do uveče i nemam vremena da sedim po kafanama i jedem, a kod kuće da kuvam. Za moju vitku liniju zaslužne su sardine, kažu da su izuzetno zdrave. U to bar ubeđujem Veljka da ne bih kuvala (smeh). Takođe, treniram svakog dana. Pomalo uradim ruke, pomalo zadnjicu i noge. Vrlo sam odgovorna i kada je nega lica i tela u pitanju. Mislim da sam najveći korisnik maski. Od mene drogerije profitiraju jer ih kupujem 30 mesečno. Često mi bude neprijatno kada me hvale zbog godina i izgleda, ali nakon što sam nedavno videla kako se nose neki moji vršnjaci, poželela sam samoj sebi da poljubim ruku (smeh). I to ne zbog toga, kao, mlada sam i lepa, već zbog energije. Zato što ne hodam i ne mislim kao baba. A jesam baba po godinama. Da ostarimo svi moramo, ne stoji ta koža kao kada smo bili mladi i to je normalno, samo što se ja trudim da u glavi ostanem večno mlada, da ne budem nikome na teretu, sama brinem o sebi i nastavim da trčim kao sad.

Pročitajte: NE ŽELIM TE VIŠE… Verica Rakočević poslala uznemirujuću poruku Veljku, svi su u čudu

Petar Đorđević

 

Dosta ste govorili na tu temu nakon što ste se pojavili na naslovnici našeg magazina sa fotošopiranim slikama. Pojedini pratioci su vam to zamerili.

- Treba biti idiot i poverovati da neko sa 73 godine tako besprekorno izgleda, ali takođe treba imati i u vidu da je to naslovna strana. Ne možeš tu da budeš kakav si u prirodi. Onda sam ja rekla: „OK, ljudi, lepo je sve ovo“, slikala sam se sama bez šminke, objavila i objasnila da sam i to ja, zadovoljna svojim godinama i licem. Poruka moje nove kolekcije stoga je da će se ove jeseni i zime nositi lice i karakter. U očima se sve vidi.

Možemo li da zaključimo kako vaše oči podjednako zrače zbog posla, koliko i zbog skladnog odnosa sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, troje dece, a bogami i sedmoro unučića.

- Jeste, konačno sam sazrela da budem prava baba, jer kada se Luka, najstariji unuk rodio, imala sam samo 43 godine i još uvek malu decu. Onda su oni živeli po svetu i nisam imala prilike da tu ulogu obavim kako treba. Potpuno sam poludela za Mileninim Nikšom. Kada bih mogla da dobijem neke pare na lutriji da kupim jedan stan u Njujorku, preselim se tamo i postanem bebisiterka. Nestvaran je, svaki dan se čujemo telefonom, preko video-poziva i sad živi u ubeđenju da sam ja u telefonu (smeh).

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 15. septembra

story

 

 

Komentari (0)

Loading