Celebrity News

Turski miljenik žena Džan Jaman raskinuo sa slavnom voditeljkom? Isplivali DOKAZI o njihovom rastanku

Raskinuli Džan Jaman i Dileta Leota, spekulišu strani i domaći mediji, a jedan od najlepših parova na javnoj sceni nije se oglašavao ovim povodom.

Turski miljenik žena Džan Jaman raskinuo sa slavnom voditeljkom? Isplivali DOKAZI o njihovom rastanku

Jedan od najzgodnijih glumaca na svetu, Džan Jaman, navodno je raskinuo veridbu i vezu sa najlepšom italijanskom voditeljkom i reporterkom, Diletom Leotom, iako su svi željno iščekivali njihovo venčanje, okarakterisavši ga kao venčanje veka.

Kako prenosi "Telegraf", a pišu strani mediji, šuška se da se par razišao, a u prilog tome ide činjenica da Dileta ne nosi verenički prsten. Raskinuli Džan Jaman i Dileta Leota, iako nisu zvanično potvrdili ove navode, što je potpuno bilo neočekivano, sudeći po tome da je njihova veza postala javna tek u februaru ove godine.

Pročitajte: Turski zavodnik - Ismail Hadžioglu ljubavnicu dovodio pred suprugu, a sada je i zaprosio!

Profimedia

 

Džan se, takođe, nije pojavio na voditeljkinom rođendanu niti joj ga je čestitao na "Instagramu" , a obožavaoci su čak primetili i da su prestali jedno drugom da lajkuju fotografije na toj društvenoj mreži.

Da li su ovo samo spekulacije, ili je par zaista odlučio da se raziđe, vreme će pokazati, a nesumnjivo je da su mnogi njihovi obožavaoci i te kako razočarani, sudeći da su Džan i Dileta važili za jedan od najskaldnijih i najatraktivnijih parova.

Komentari (0)

Loading