Celebrity News

Turski zavodnik: Ismail Hadžioglu ljubavnicu dovodio pred suprugu, a sada je i zaprosio!

Autor: | 16/09/2020

Turski zavodnik: Ismail Hadžioglu ljubavnicu dovodio pred suprugu, a sada je i zaprosio!

İsmail Hadžıoglu, turski glumac koji u seriji ‘Dete’ igra nimalo simpatičnog lika, poslednjih je nedelja glavna tema turskih medija.

Ismail Hadžioglu je izgleda ulogu iz serije i te kako preneo u realan život, te je trenutno postao jedan od omraženijih na turskoj medijskoj sceni. Naime, sve je započelo pre nešto više od mesec dana kada je u javnost dospela informacija da je njegova supruga Dujgu Kaja Kumarki s kojom ima ćerkicu, odlučila da preda papire za razvod braka. 

Ismail Hadžioglu je varao suprugu sa ženom koju je dovodio u kuću!

Kako tvrde turski mediji, 34-godišnji Ismail i supruga zaista su se rastali, a onda je on pre nekoliko dana nedelja otišao na odmor. Tamo je viđen s partnerkom iz serije ‘Dete’, 28-godišnjom Merve Čagıran s kojom se potajno viđa već nekoliko meseci.

- Tačno je da su Ismail i Merve otišli zajedno na odmor u mali gradić na jugozapadu Turske. Njih su dvoje već neko vreme u ljubavnom odnosu, ali ne žele da govore o tome jer je Ismail do pre nekoliko dana bio oženjen.

https://www.instagram.com/p/CD7ABcwnZCe/

- Njihova veza započela je posle završetka snimanja serije, a Merve je bila i čest gost u Ismailovoj kući. Čak se sprijateljila i s njegovom ženom - govori izvor blizak glumcima koji navodi i kako je Ismailova, sada već bivša supruga, Dujgu tek nedavno saznala za aferu.

Ismail i Merve se nisu krili na snimanju serije "Dete", svi su znali za njihovu aferu!

Ali, turski mediji sada pišu kako je Ismail, samo mesec i po posle razvoda, već zaprosio novu devojku! Navodi se da je ona pristala da provede život s njim. Hemija između njih dvoje je bila toliko vidljiva na setu.

- Jedva su čekali scene ljubljenja, toliko su bili uživljeni da je ponekad bilo neprijatno ih i gledati. Čak su nekoliko puta otišli i predaleko u garderobama. Nisu se uopšte obazirali na druge - govori izvor koji nije želeo da otkrije identitet, ali je bio deo seta serije 'Dete'.

Vest o veridbi Ismail i Merve još uvek nisu potvrdili, te izbegavaju zajednička pojavljivanja u javnosti. Ipak, poznato je da već neko vreme žive zajedno, a navodno Merve želi i dete s novim partnerom.

Ismail je na svom Instagramu postavio njihovu prvu zajedničku sliku uz reči: "12 od 10 crno-belih dana".

https://www.instagram.com/p/CDrAHMQBqJ5/?utm_source=ig_embed

Bivša supruga se oglasila na Instagramu nakon što su je prozivali da ćuti i odobrava sve:

- Neću se spuštati na ovaj nivo, to nije moj stil. Istina će se pre ili kasnije saznati sama. Radije se oslanjam na pravdu - napisala je Dujgu i dodala:

- Bezobrazni se uvek smatraju ispravnima, ali... 

Komentari (0)

Loading