Celebrity News

Uznemirujuće vesti o Novaku Đokoviću: Ne znam hoće li se ikad oporaviti

Poraz Novaka Đokovića na US Open-u izazvao je suze kod tenisera i potresao celu naciju.

Uznemirujuće vesti o Novaku Đokoviću: Ne znam hoće li se ikad oporaviti

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković izgubio je u finalu US Open-a protiv Medvedeva na opšte razočaranje i iznenađenje cele Srbije i sveta.

Poraz Novaka Đokovića naveo je nekadašnjeg dubl igrača i legendu tenisa Toda Vudbridža, koji je ranije imao prilično antagonistički stav prema našem teniseru, da da svoj sud o tome kako će se u budućnosti šampionova karijera kretati.

- Ne kažem da će Novak pasti sa litice, pošto još uvek hoće da osvoji 21. grend slem, ali mislim da bi voleo da se Rafa vrati. Ako nema Rafe i Rodžera na terenu to Novaku pravi problem - smatra Australijanac, prenosi "Nova.rs".

Pročitajte: Dijana i ja smo uspeli da sakrijemo istinu od Novaka! Šok priznanje Srđana Đokovića

Guliver Getty Images

 

- U sportu se stvari brzo menjaju, uvek se prave nove priče i nove drame. Ovaj turnir je prelomna tačka u svetu tenisa, stvari će se sada kretati u potpuno drugom pravcu. Osećam da je era "Velike trojke" gotova - dodao je Vudbnridž.

Takođe, on smatra da Đoković neće osvojiti još veliki broj pehara, kao i da je ovo prelomna tačka u njegovoj karijeri.

 - Novak može da osvoji još jedan ili dva grend slema, ali mislim da sada mlađa generacija oseća da može da osvoji grend slem - smatra Vudbridž.

Pročitajte: Rade li ovo i vaši muževi? Jelena Đoković otkrila u čemu je Novak najbolji (VIDEO)

Guliver Getty Images

 

Osim toga, legenda dubla zaključuje da je ovaj poraz slomio Novaka.

- Videli smo zaista ljudsku stranu Novaka kada je zaplakao i pre nego što je meč bio gotov. Videli smo unutrašnjost Novaka na način na koji nismo mogli ranije. Znamo za intenzivnu, disciplinovanu i ultra snažnu fasadu Novaka, ali videli smo ga kako se slomio. Kad god to vidite kod sportiste ne znate da li će se oporaviti-  zaključio je on, prenosi pomenuti medij.

Komentari (3)

Loading
Vesna Jovović

17:48 15.09.2021

Nole najboji si od svih za sva vremena,nd tuguj,previše si i do sad uradio,a nas sve razmazio ! Volimo te Nole Ti nam daješ snagu i ponos u ovim ogavnim vremenima!

Žaca

10:48 16.09.2021

Bože kako ovi vajni stručnjaci i legende tenisa sude o Novaku.. A on je od njih veći i legendarniji za 10 dužina Kao neće se oporaviti od poraza BUDALAŠTINA Pa Novak se podizao i vraćao jači toliko puta... Zato i jeste dogurao do 20 GS Zato sto nije pekmez Bože zdravlja njemu i biće još titula i titula Živeo Nono

Mara

13:01 16.09.2021

Obični zlobnici, svi ti što Novaka previše vežu za Federera. Novak je momče 6 godina mlađi i toliko će još GS osvojiti.