Celebrity News

MESECIMA GA NISMO VIDELI, svi se pitaju gde je Anastasijin dečko Đorđe Kuljić! Evo gde je uhvaćen misteriozni lepotan (FOTO)

Đorđe Kuljić velika je misterija za javnost, a od nedavno je poznato gde se nalazi i da li provodi vreme sa Anastasijom Ražnatović.

MESECIMA GA NISMO VIDELI, svi se pitaju gde je Anastasijin dečko Đorđe Kuljić! Evo gde je uhvaćen misteriozni lepotan (FOTO)

Biznismen Đorđe Kuljić i mlada pevačica Anastasija Ražnatović u skladnoj su vezi već duže vreme, a svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti. Tek se ponekad pojave zajedno, a do skoro je Đorđe bio potpuna enigma, kako medijima, tako i narodu.

Naime, mesecima nije bilo poznato gde se Đorđe kreće, sudeći po tome da Anastasija nije objavljivala na svojim društvenim mrežama njihove zajedničke susrete, kao što to i inače ne radi. Međutim, mladi biznismen nedavno je uhvaćen i otkriveno je šta radi i gde se nalazi.

Pročitajte: SAD JE SVE MNOGO JASNIJE - Evo čime se bavi Anastasijin dečko Đorđe Kuljić i ODAKLE MU MILIONI

screenshot

 

Dečko Anastasije Ražnatović nedavno je otputovao u Njujork, kako bi bodrio našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, te se našao na tribinama na US Open-u . Sudeći po fotografiji, on je bio vrlo napet dok je gledao meč Đokovića i Medvedeva, a s vremena na vreme gledao je u telefon, te je verovatno zabeležio kamerom trenutke neizvesnog meča.

 

Komentari (0)

Loading