Celebrity News

SAD JE SVE MNOGO JASNIJE: Evo čime se bavi Anastasijin dečko Đorđe Kuljić i ODAKLE MU MILIONI

Posao Đorđa Kuljića, dečka Anastasije Ražnatović, bio je misterija za javnost, a sada je otkriveno čim se on tačno bavi.

SAD JE SVE MNOGO JASNIJE: Evo čime se bavi Anastasijin dečko Đorđe Kuljić i ODAKLE MU MILIONI

Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić u skladnoj su vezi već duže vreme. Njih dvoje ne iznose previše detalja o svom odnosu u javnosti, ali su "isplivale" informacije o životu Đorđa i njegovom zanimanju.

Đorđe Kuljić, potiče iz ugledne porodice iz Novog Sada, koja je posao prenosila sa kolena na koleno i sve stekla zahvaljujući marljivom radu, strpljenju i trudu. Kako prenose mediji, oni imaju porodični biznis a poseduju mlinove po Vojvodini.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE - Đorđe Kuljić i Anastasija Ražnatović na ludoj zabavi, ona na stolu, on je drži oko struka

Instagram

 

Posao Đorđa Kuljića započet je u Americi, gde je biznismen prepoznao potencijal za oblast kojom se bavi. Inače, on je završio elitnu školu u Švajcarskoj gde godina košta 60.000 evra, a potom je studirao u Njujorku.

- Đorđe je vrlo inteligentan momak, nije kao ostala deca bogataša. Oduvek se izdvajao od ostalih i uvek je hteo sam da zarađuje, te da ne zavisi od svojih roditelja. On je dečko koji je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi. Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom - rekao je anonimni izvor, prenosi "Kurir" .

Pročitajte: OTKRIVAMO detalje luksuznog krstarenja Đorđa Kuljića i Anastasije Ražnatović! O ovakvom odmoru svi maštaju

Instagram

 

Takođe, poznato je da su Anastasija i Đorđe nedvno kupili nekretninu u Beogradu, na Dorćolu, od 200 kvadratnih metara, gde planiraju da započnu zajednički život.

 

Komentari (3)

Loading
Lola

11:30 27.07.2021

Kamioni , avioni....?! Nisam predpostavljsla da se od toga bogate u Americi?

Male

14:31 27.07.2021

Kako je tačno krenuo od nule ako je nasledio posao i završio fakultet od 60 000 po godini ,koji su takođe roditelji platili?🤣