Celebrity News

Veza pukla zbog prevare: Pre lepe Anđele, srce Filipa Krajinovića ukrala je OVA poznata voditeljka (FOTO)

Bivša devojka Filipa Krajinovića nešto je starija od njegove sadašnje izabranice, lepe Anđele Novčić. Za razliku od sadašnje izabranice tenisera, koja svoj život vodi daleko od očiju javnosti, njegova bivša izabranica javna je ličnost, a Filip je jednom prilikom istakao da je baš ta izloženost njihove privatnosti i bila povod kraha ljubavi.

Veza pukla zbog prevare: Pre lepe Anđele, srce Filipa Krajinovića ukrala je OVA poznata voditeljka (FOTO)

Naime, malo ko se seća da je pre Anđele Novčić, sa kojom je u višegodišnjoj vezi, Filip Krajinović ljubio poznatu voditeljku Ninu Radulović.

Iako su svoju ljubav u početku krili, Filip i Nina ubrzo su obelodanili vezu, a teniser je svojevremeno za medije o odnosu sa Ninom ovako govorio:

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uzvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresaovana, tako da je i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nisu za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - pričao je tada za "Gloriju" teniser.

Pročitajte: Filip Krajinović gradi vilu u rodnom gradu! Ovo je nekretnina u koju će se useliti sa devojkom Anđelom (FOTO)

Ata Images

 

Međutim, kada je ljubav pukla, Ninini prijatelji za medije su govorili da je razlog kraha, ne izloženost medijima, kako je Filip govorio, već njegova sklonost ka flertu sa drugim ženama:

- Nekoliko puta mu je nalazila poruke sumnjive sadržine, za koje je uvek imao opravdanje. Kada se umorila od svega, ostavila ga je prvi put. Nedelju dana posle raskida Filip je uspeo da je vrati i obećao je da će promeniti to što joj smeta. Mogla je da zna da od toga neće biti ništa  - rekao je izvor tada za "Alo!" istakavši da je bivša devojka Filipa Krajinovića ostala u suzama nakon raskida.

Teniser je međutim ubrzo zatim otpočeo vezu sa Anđelom, sa kojom je i danas u srećnoj vezi.

Komentari (0)

Loading