Celebrity News

Sve tri sestre Mićalović u ludom provodu! Ovakve ih nikada niste videli (FOTO)

Sestre Mićalović u provodu na jednom prestoničkom događaju, bile su najveselije, te su do kasno u noć igrale satima i konačno sve tri bile na okupu.

Sve tri sestre Mićalović u ludom provodu! Ovakve ih nikada niste videli (FOTO)

Sloboda, Dragana i Mirjana Mićalović nedavno su se okupile zajedno i odlučile da izađu u provod, sudeći po tome da se poklopilo da su sve tri imaju vremena, te da im profesionalne obaveze dozvoljavaju da daju sebi malo oduška.

Naime, sestre Mićalović u provodu su bile jedne od najveselijih, a izašle su na dobro poznatu rejv žurku, na kojoj se uglavnom pušta elektronska muzika pogodna za igru. Sudeći po fotografijama, sve tri su se i te kako dobro zabavile i uživale su jer su konačno na okupu i potpuno su bile ležerno obučene.

Pročitajte: Dragani Mićalović je malo falilo da postane milionerka! Evo kog prebogatog muškarca je ludo volela, njegovog brata SVI ZNATE (FOTO)

Benny Gaši

 

Ne obaziravši se na bliceve fotoaparata ni na ljude oko njih, Dragana, Sloboda i Mirjana ostavile su srce na podijumu, jer ih je ponela atmosfera, te su igrale do ranih jutarnjih časova.

Komentari (0)

Loading