Celebrity News

Dragani Mićalović je malo falilo da postane milionerka! Evo kog prebogatog muškarca je ludo volela, njegovog brata SVI ZNATE (FOTO)

Ljubavni život Dragane Mićalović u poslednjih nekoliko meseci potpuna je misterija, kako je glumica fokusirana na svoju karijeru, a evo kojeg muškarca je ludo volela i šuškalo je da će čak i stati pred oltar sa njim.

Dragani Mićalović je malo falilo da postane milionerka! Evo kog prebogatog muškarca je ludo volela, njegovog brata SVI ZNATE (FOTO)

Glumica Dragana Mićalović retko komentariše svoj ljubavni život, shodno tome što želi da fokus pre svega bude na njenom radu i umetničkom stvaralaštvu. Pre nekoliko meseci, kako je "Story" pisao, Dragana je raskinula dugogodišnju vezu sa partnerom, biznismenom Stevanom Purićem, tiho i bez ikakve pompe.

Međutim, ljubavni život Dragane Mićalović oduvek je bio intrigantan i tema štampe, a posebno je bila u centru pažnje njena veza sa bratom Novaka Đokovića, Markom, pre nekoliko godina, pre nego što je upoznala Stevana.

Dragana Mićalović i Marko Đoković zainteresovali su javnost, kada su svoju vezu ozvaničili pojavljivanjem na premijeri filma "Montevideo, bog te video" davne 2011. godine i tada su svi blicevi fotoaparata bili uprti u njih. Takođe, mlađa sestra Slobode Mićalović i mlađi brat Novaka Đokovića, nastavili su da se pojavljuju na različitim događajima iz sfere umetnosti, a njihovoj ljubavi nije se nazirao kraj.

Pročitajte: NOLETOV BRAT zaljubljen i srećan u zagrljaju kovrdžave lepotice (foto)

Guliver Getty Images

 

-  Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - kratko je Dragana tada prokomentarisala vezu sa mladim teniserom, prenose mediji.

O tome da je bila ludo zaljubljena u Marka svedoči i činjenica da nakon njega dugo nije upolovila u novu vezu, jer je mladi teniser ostavio dubok trag na njenom srcu. Šuškalo je da su se rastali jer nisu mogi da podnesu fizičku razdvojenost, s obzirom na to da je mladi teniser često putovao.

Pročitajte: NEOČEKIVANA LJUBAV Dragane Mićalović - Evo u koga je glumica sada zaljubljena

 

 

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, srećna sam i zadovoljna, uživam u životu i putujem sa prijateljima - potvrdila je Dragana vest o raskidu svojevremeno za "Hello" .

Iako je prošlo izvesno vreme kako glumica i Marko nisu zajedno, mnogi su ih upamtili kao simpatičan i skladan par, te su verovali da će ipak uspeti da istraju, međutim život je imao za njih drugačije planove.

Komentari (0)

Loading