Celebrity News

Još jedna ćerka poznatih zvezda na "TikToku": Posle Atine Tošić i Đine Džinović upoznajte ćerku Tihomira Stanića (VIDEO)

Mlađa ćerka Tihomira Stanića, Nađa osvojila je trenutno najpopularniju mrežu mlađe generacije "TikTok".

Još jedna ćerka poznatih zvezda na "TikToku": Posle Atine Tošić i Đine Džinović upoznajte ćerku Tihomira Stanića (VIDEO)

Društvena mreža "TikTok" sve više inspiriše pripadnike mlađe generacije, a svoj uticaj među mladima sve više grade ćerke poznatih ličnosti. I dok su Atina Tošić i Đina Džinović već velike "TikTok" zvezde, još jedna ćerka poznatog oca pronašla je svoje mesto na pomenutoj društvenoj mreži.

Nađa Stanić, mlađa ćerka Tihomira Stanića, duhovitim videima na ovoj platformi očarala je pratioce.Njena lepota, neobične crte lica i šarm privukli su veliku pažnju, a sudeći po skečevima koje snima, očigledno je od oca nasledila talenat za glumu.

Pročitajte: Tihomir Stanić - Prestao sam da pijem zbog ćerke

Jelena i Tihomir Stanić, koje veže neverovatno romantična ljubavna priča 1992. dobili su ćerku Jelenu Hanu, a jedanaest godina kasniej i drugu ćerku Sofiju Nađu. 

Kako je nedavno govorio za "Ženu" Jelena je diplomirala filozofiju, dok u Nađi prepoznaje glumački potencijal i veruje da će ona krenuti njegovim stopama.

 

Komentari (0)

Loading