Celebrity News

Volele su istog muškarca: Nikada ne biste pogodili koji biznismen povezuje Anu Nikolić, Nikolinu Pišek i Biljanu Obradović (FOTO)

Bivši dečko Ane Nikolić, poznati biznismen Matija Ćorković sa stalnom adresom u Berlinu, bio je u vezi sa još dve poznate dame sa kojima je navodno ostao u odličnim odnosima, dok se sa Nikolićevom posvađao oko autorskih prava za pesmu "Džukelo".

Volele su istog muškarca: Nikada ne biste pogodili koji biznismen povezuje Anu Nikolić, Nikolinu Pišek i Biljanu Obradović (FOTO)

Domaćem preduzetniku pošlo je za rukom da nakon veze sa pevačicom osvoji srce prvo novinarke Biljane Obradović, a zatim i hrvatske voditeljke Nikoline Pišek, sa kojom je proveo više od dve godine. Kako su oboje tada priznali za medije, romansu nisu okončali zbog treće osobe, već je na negativan ishod uticala razdvojenost i život u dva različita grada. Pričalo se da je Ćorković Pišekovu prevario sa Obradovićevom, međutim voditeljka je te spekulacije negirala, čak je tvrdila da sa Matijom nikada nije ni bila u vezi.

- Matijina sestra je moja najbolja drugarica, tako da se svi družimo kada smo zajedno u Beogradu. Igrom slučaja uvek izađu slike kada on raskine sa devojkom pa su tako o našoj romansi pisali i dok je on bio sa Anom Nikolić a kasnije i sa Nikolinom Pišek. Sa obema sam u dobrim odnosima i uvek se srdačno pozdravimo. Sa Nikolinom smo Matija čak i Novu godinu slavili zajedno, ali to tada nije bilo zanimljivo - rekla je ranije Biljana, dok se Nikolina na to nadovezala:

- Biljanu dugo poznajem i uverena sam da tu nije bilo ničega dok smo Matija i ja bili zajedno.

Pročitajte: Zvala je i vređala me! Nikolina Pišek otkrila detalje skandaloznog sukoba sa Severinom

 

 

Brojne spekulacije u medijima nisu uspele da ugroze prijateljski odnos između preduzetnika i njegovih bivših izabranica, nažalost, sa Anom to nije bio slučaj. Nakon raskida došlo je do konflikta zbog pesme "Džukelo".

— Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i kasnije me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje  — izjavio je on za domaće medije.

Pročitajte: Nisam planirao dete sa Anom! Naša veza je morala da se završi! Rasta izneo sve detalje svog propalog braka

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading