Celebrity News

Nisam planirao dete sa Anom! Naša veza je morala da se završi! Rasta izneo sve detalje svog propalog braka

Brak Raste i Ane Nikolić važio je za jedan od najturbulentnijih na javnoj sceni, a kada su na svoj odnos stavili tačku, čini se da su emocije tek izašle na videlo. O tome kako se desila i završila ljubav sa Anom, Rasta govori nikad iskrenije.

Nisam planirao dete sa Anom! Naša veza je morala da se završi! Rasta izneo sve detalje svog propalog braka

Stefan Đurić Rasta za sobom je ostavio životno poglavlje koje će na njegovoj karijeri ostaviti neizbrisiv trag. Dok sprema novi album koji će nositi ime po zatvorskoj ćeliji u kojoj je proveo nešto više od dva meseca, priseća se najtežih, ali i najemotivnijih trenutaka, kao i odnosa, koji i danas imaju određenu težinu, sa bivšom suprugom i majkom svog deteta, Anom Nikolić.

Brak Raste i Ane Nikolić svojevremeno je važio za jedan od najturbulentnijih na javnoj sceni, a kako je ljubav počela i zašto je morala da se završi, Rasta otkriva u emisiji "U trendingu sa Zokom".

- Ana i ja skapirali smo se na prvu, pronašli smo istu tačku oko koje se vrtimo. Kada se baviš umetničkim stvarima, gde daješ neki svoj lični izražaj, uvek se lako isprepliću neke stvari i tu dođe do nekog odnosa. To se sa Anom desilo na prvi pogled.

Pročitajte: Rasta nikad srećniji, Ana u suzama

Andreja Damnjanović

 

Na pitanje da li je vać kada je prvi put ušla u njegov studio znao da će Ana biti njegova žena i majka njegovog deteta, odgovorio je:

- Iskreno ne. Na žalost, ništa što nije vezano za biznis i posao u životu nikada nisam planirao. Sve sam ostavio da se dešava prirodno, bilo to pametno, ili ne. Sam brak sa njom desio se prirodno, neposredno. Mi smo se samo jednom dogovorili da ćemo na putu do nastupa da odemo do matičara, nikoga nismo obavestili, to apsolutno niko nije znao. 

- Ana i ja smo se dosta dugo zabavljali pre nego što su mediji to saznali uopšte. Tajno smo se viđali, to su bile organizacije da to niko ne sazna, to nam je bilo bitno. Sve je kod nas teklo tako, pa idete. Nisam ja uopšte planirao, imam trideset i treba da postanem otac, to se prosto desilo. Ljudi su mi u momentu kad je Ana bila trudna govorili da će me to promeniti, a ja sam se pitao "kako to može da me promeni?", ja sam to što jesam.

- Bilo je u planu da se radi "Arena", a onda je Ana ostala trudna i sve smo pomerili za kasnije. To je dokaz da ništa nismo planirali.

Rasta je otkiro i da je odnos sa Anom bio zaista turbulentan.

Pročitajte: Šta je istina u komplikovanom odnosu Nataše Bekvalac i Ane Nikolić? Ovaj potez objašnjava SVE (FOTO)

Ata Images

 

- To je bio zaista turbulentan odnos, ne u smislu da smo imali mnogo svađa. Naš odnos je bio kao spot, koji nikako da se završi. Mi smo konstantno putovali, išli na žurke, živeli neki život, više nije bilo racionalno, bilo je kao na filmu. To je ipak bio momenat kada smo shvatili da ipak živimo ovozemaljske živote, da imamo po jedan život. Moralo je da se završi.

Ipak, da se emocije nisu ugasile, otkrio je njihov odnos koji je postao intenzivniji dok je Rasta bio u zatvoru.

- Osetio sam njenu ljubav, pa čak i u momentu kada sam bio u zatvoru. Mi smo toliko bili posvećeni jedno drugom, da to nije bilo zdravo. Nije to bio odnos u kom završavaš obaveze, već smo 100% bili posvećeni jedno drugom.

Na pitanje, kako se onda i posle svih emocija koje su opstale između njega i Ane desio duet sa njenom rivalkom Natašom Bekvalac, Rasta je odgovorio nikad iskrenije:

- Znaš šta je najgore, ja nisam imao takav odnos, nisam u estradi, ne učestvujem u tim pričama i uopšte nisam imao taj odnos. Ipak, mislim da to ipak nije neko rivalstvo.

 

Komentari (0)

Loading