Celebrity News

Zar već? Mala Tara Ani i Rasti izmamila suze radosnice (foto)

Ćerka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, danas je u svojim roditeljima izazvala posebne emocije. Čini se da vreme leti, a da njihova princeza raste prebrzo...

Zar već? Mala Tara Ani i Rasti izmamila suze radosnice (foto)

Mala Tara, više nije tako mala i vreme za vrtić stiglo je, što je posebno raznežilo njene roditelje. Ana je na svom "Instagramu" objavila fotografiju, na kojoj mezimicu ispraća u vrtić, a pratioce je oduševilo što su mama i ćerka za ovaj poseban dan uskladile "outfite".

- Krećemo u vrtić konačno - napisala je Ana.

Pročitajte: Mala promena - velika transformacija - Ovako sada izgleda Ana Nikolić (foto)

Podsetimo, ćerka Ane Nikolić i Raste za sobom, iako još mala, ima izuzetno težak period, o čemu je njen otac pričao u gostovanju u emisiji "Sceniranje".

- Najviše je ispaštala moja ćerka, jer je jako vezana za mene, imamo poseban odnos. Ćerka nije znala gde sam, imali smo dogovor da joj kažemo da sam na putu jer je navikla da putujem, a ona je to prihvatila. Kada joj dođu drugari govorila je da joj stvari kupuje tata jer on mora da radi. Pitala je stalno kada ću da dođem, a na kraju ne mogu da opišem tu sreću. Trenutak kada sam izašao, nisam bio svestan toga, dugo sam proveo tamo. Bio je gotov istražni proces i ja sam bio u šoku sve do momenta kad sam video njenu sreću. Njena sreća bila mi je najbitnija, to beskrajno zadovoljstvo. Rekla je: 'Tata, vratio si se.' Bila je sa mnom non-stop, kada sam jednom otišao u studio pitala je mamu kada ću da se vratim. Provodila je vreme i sa bakom i dekom kad nisam bio tu, ona im je govorila: 'Hajdemo kući, možda će tata da se vrati.' 

Pročitajte: Stefan Đurić Rasta u ispovesti nakon pritvora - Moja ćerka sada ima strah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Ipak, danas je za nju poseban dan i sve ružno konačno ostaje iza nje, a u njen život ulaze nove radosti i novi drugari, zbog čega se Ana i Rasta posebno raduju.

Komentari (0)

Loading