Celebrity News

Duško i Karleuša ne žale pare: Pogledajte kako će izgledati potpuno renovirana vila na Dedinju (FOTO)

Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića na Dedinju oličenje je luksuza u kome porodica uživa. Ipak, Jelena i njen suprug već neko vreme planiraju da svojoj kući daju novo ruho, a sada su tu i finalni nacrti prema kojima će se raditi vila porodice Karleuša-Tošić.

Duško i Karleuša ne žale pare: Pogledajte kako će izgledati potpuno renovirana vila na Dedinju (FOTO)

Renoviranje porodičnog doma Karleuša-Tošić otpočelo je posle meseci detaljnog planiranja. Svaki detalj brižno je isplaniran, a za ovaj zahtevan projekat Karleuša i Duško nisu žalili novac pa su angažovali arhitekte iz Turske, koji su nedavno završili nacrte.

Privatna Arhiva

 

Na svaki detalj arhitekte su obratile posebnu pažnju. Ceo dom biće uređen u skladu sa vodećim trendovima u uređenju enterijera, a posebna pažnja usmerena je na grandiozni garderober Jelene Karleuše, koji će biti veličine prosečnog stana. Čak 500 pari obuće moći će da primi njen cipelarnik. Nešto manji od supruginog, biće garderober Duška Tošića.

Pročitajte: Na ovo nismo navikli - Otkriveno zašto je izostala proslava Karleušinog rođendana

Privatna Arhiva

 

Sobe Atine i Nike Tošić biće pastelne, svetle, bajkovite.

Dvorište i bazen dobiće i novi letnjikovac, gde će porodica moći da uživa u toplim letnjim danima.

Privatna Arhiva

 

Pri uređenju i renoviranju impozantne nekretnine, Jelena je dobila neočekivanu pomoć. Naime, njena ljuta rivalka u takmičenju "Zvezde Granda", ipak je kada se kamere ugase i šou prestane, njena dobra prijateljica. Viki Miljković nedavno je otvorila sa suprugom agenciju koja se bavi prodajom nekretnina, kao i uređenjem istih, a jedan od najvećih projekata na kome će ova kompanija raditi je renoviranje kuće Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Komentari (0)

Loading