Celebrity News

Na ovo nismo navikli: Otkriveno zašto je izostala proslava Karleušinog rođendana

Rođendan Jelene Karleuše u domaćoj javnosti obavezno je sinonim za najluđu tematsku žurku, bajkovitu dekoraciju i poznate zvanice. Ipak, ove godine proslava je izostala, a evo šta je razlog tome...

Na ovo nismo navikli: Otkriveno zašto je izostala proslava Karleušinog rođendana

Jelena Karleuša napunila je 43 godine, a ovoga puta rođendan je kako kaže odlučila da proslavi u krugu porodice. To ipak nije sprečilo Divu da tog dana izgleda spektakularno, a poslednje fotografije koje je objavila na svom "Instagramu" pratioce su ostavile bez daha.

- Hvala svima za čestitke i najlepše želje! Idemo dalje u velikom stilu! Ni manje ni više! Volim vas.
P.S: Nisam pravila ove godine rođendanski party, bila sam u najužem krugu porodice i prijatelja, odmarala sam i punila baterije za Music Week koji je pred nama! Spremite se da GRMI PLANETA - napisala je u opisu fotografije i svima otkrila iz kog razloga je izostala njena rođendanska zabava.

Pročitajte: Ćerke Jelene Karleuše potpuno različite, a opet iste mama - Fotografije iz detinjstva Jelene Karleuše podelile fanove!

Ipak, Lavica je svoj rođendan proslavila u plavoj dizajnerskoj kreaciji, rezervisanoj za one hrabrije dame, sklone ekstravaganciji. Sa njom su veče proveli najbliži prijatelji i porodica, a ljubav kojom su je obasuli videla se na njenom licu.

Tema ovogodišnjeg "intimnog" rođendana Jelene Karleuše bila je sirena, pa je osim torte sa morskom princezom, Jelena i izgledala kao kraljica morskih dubina.

Komentari (0)

Loading