Celebrity News

Pre zgodne Milice Samardžije, Vlado Georgiev ljubio je OVU stariju koleginicu (FOTO)

Bivša devojka Vlade Georgieva nepoznanica je domaćoj javnosti, s obzirom da se jedan od najvećih zavodnika javne scene oduvek trudio da svoj emotivni život sačuva od javnosti. Jedina žena o čijoj vezi sa Vladom Georgievim se zna je njegova supruga Milica Samardžija.

Pre zgodne Milice Samardžije, Vlado Georgiev ljubio je OVU stariju koleginicu (FOTO)

Ipak, crnogorski zavodnik imao je burnu emotivnu prošlost, pre nego što je stao na "ludi kamen". Burne veze sa mnogim devojkama zabeležene su na stranama njegovog ljubavnog dosijea, u kome svoje mesto imaju i par koleginica, od kojih je jedna starija od Vlade.

Za romansu Vlade Georgijeva i nekadašnjeg "seks simbola" Marine Perazić zna samo krug odabranih, ili oni koji su pomno pratili afere iz života poznatih. Iako Vlado o odnosu sa svojom starijom koleginicom nije govorio, ona je u par navrata istakla da je sa Vladom imala nešto više od kolegijalnih odnosa.

Pročitajte: Ovakve ih do sada niste videli! Vlado Georgiev sa suprugom u ludom provodu (FOTO)

Tokom svog učešća u rijalitiju "Farma" 2009. godine Marina je za Vladu otkrila da je dobar ljubavnik, nakon čega se pevač odmah oglasio na svom "Facebook" profilu prenosi "Press":

- A što nije rekla da je to bilo pre 13 godina, a ne da pomisle ljudi da sam potpuno lud - napisao je tada pevač, a ova ljubavna afera ubrzo je zaboravljena, jer je Vlado odabravši svoju životnu saputnicu Milicu, slomio srca mnogih dama, koje su i danas "lude" za njim.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading