Celebrity News

Vlado Georgiev za magazin "Story": Šest meseci nisam okusio alkohol

Vlado Georgiev za magazin "Story": Šest meseci nisam okusio alkohol

Slavni kantautor sa čitaocima magazina Story sumira godinu na izmaku

Kad Vlado Georgiev (43) daje intervjue, onda ili je objavio novi album ili sprema koncerte. Ovog puta razlog je dvostruk – album “Daljine” i koncerti “Novogodišnji & boemski”, koje je u “Sava centru” održao 20. i 21. decembra. Od pre tačno dve godine, kada smo s njim radili prošli intervju, rodila mu se ćerkica Elena, starija Sofija proslavila je u septembru treći rođendan, imao je bezbroj nastupa i ne baš malo verbalnih ratova. Budući da imamo utisak da je znatno promenio životni stil, razgovor počinjemo pitanjem da li je ovo “boemski” u nazivu koncerata na račun stare slave ili još uvek tako živi.

– Boemski ne znači samo provoditi vreme u kafani već živeti slobodno i bez pritiska. Boemski je ostaviti vreme za sebe, porodicu, prijatelje, a ne stalno trčati na sastanke ili za parama. Taj pojam mi je vezan za druženje, dobar provod, divne trenutke. Trudim se da mi sve što je materijalno u potpunosti ostane u senci momenata ispunjenih druženjem i ljubavlju.

Letos ste davali četrdeset dana „razdvojenosti od piva“. U kojoj ste sada fazi?

- Prošlo je i pola godine, a ništa nisam popio.

Da li vam se sada svet čini boljim ili gorim?

- Drugačiji je. Lepo je popiti kad se opuštaš ili stvaraš muziku, ali kad treba voditi život koji ima smisla – čovek treba da bude trezan. Oduvek zastupam tu teoriju. Kad popijete, neke stvari mogu da prođu pored vas, a da ih i ne primetite.

Kada smo prošli put pričali, rekli ste da se vi i Milica niste prilagođavali jedno drugom, već da ste „lonac i poklopac“.

- Uglavnom nam se u isto vreme negde ne ide ili ide, u isto vreme volimo da produžimo jutarnju kafu, u isto vreme nam se ostaje u gradu ili negde putuje... Vrlo smo sličnih afiniteta. Oboje smo boemi, u smislu da ne volimo ukalupljivanje.

Šta je Vlado Georgiev otkrio još o sebi, svojoj porodici i viđenju iste, pročitajte u novom broju magazina "Story" koji možete pronaći u prodaji do 30. decembra