Celebrity News

Plava kosa, bez silikona i hijalurona: Da li biste prepoznali Elenu Karaman na ovoj fotografiji iz devedesetih? (FOTO)

Fotografija Elene Karaman pre estetskih intervencija zapanjila je njene pratioce, koji su je jedva prepoznali.

Plava kosa, bez silikona i hijalurona: Da li biste prepoznali Elenu Karaman na ovoj fotografiji iz devedesetih? (FOTO)

Dizajnerka nameštaja Elena Karaman, vodi specifičan način života, zbog kojeg je potpuno okrenuta duhovnim vrednostima. Svojevremeno, kako su preneli mediji, ona je odlučila da se potpuno vrati prirodnom izgledu i odstrani implante u grudima, kao i u usnama.

Iako ćerka Verice Rakočević, nije preterala u korekcijama na svom licu i telu, ona je pre nekoliko godina rešila da bude potpuno prirodna, u skladu sa svojim stavovima i uverenjima.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO - Beg iz Srbije Elene Karaman sa novim dečkom Dušanom Reljinom

Instagram

 

Fotografija Elene Karaman, koju je objavila na društvenim mrežama, izazvala je lavinu pozitivnih reakcija. Naime, dizajnerka je podelila nikad viđenu fotografiju na kojoj je mlada, ali i fizički potpuno drugačija. Donekle je delovala neprepoznatljivo, sudeći po tome da je imala plavu kosu, kao i da se u to vreme kada je fotografija nastala, njie podvrgla nijednoj korekciji na licu.

Pomenuta objava, nastala je tokom devedestih godina prošlog veka, na reviji Elenine majke Verice u Rimu.

Uzimajući u obzir dizajnerkin izgled pre i posle korekcija, stiče se utisak da joj silikoni i hijaluron nisu bili preko potrebni, jer odiše prirodnom lepotom i to su njeni pratioci zapazili.

Komentari (0)

Loading