Celebrity News

ELENA JE IPAK PALA U ZABORAV: Jugoslav Karić uživa sa novom devojkom u Crnoj Gori (FOTO)

Devojka Jugoslava Karića vešto se krije od budnog oka medija, pa je tako i ovaj put ostalo predmet misterije ko je zapravo ona.

ELENA JE IPAK PALA U ZABORAV: Jugoslav Karić uživa sa novom devojkom u Crnoj Gori (FOTO)

Jugoslav Karić nedavno je otputovao u Crnu Goru, odakle se oglasio kratkom porukom i jednom fotografijom. Iako se na osnovu prethodnih objava koje je ovih dana postavljao stekao utisak da pati sa bivšom suprugom Elenom Karaman, po svemu sudeći on je nastavio dalje.

Naime, Jugoslav je objavio fotografiju na kojoj se drži za ruku sa devojkom koja je okrenuta leđima kameri, dok se njegov pogled, usmeren ka njoj, nazire iza tamnih naočara koje nosi. Osmeh sa lica nije skidao, a čini se da mu je sve potaman.

Pročitajte: Jugoslav Karić otišao u Ljutu pa otkrio da pati za Elenom - Ono što ostavljam je brak između strasti i sudbine

Instagram

 

Svojevremeno se govorkalo da je devojka Jugoslava Karića manekenka Barbara Ljiljak, međutim spajali su ga i sa advokaticom koju duže vreme poznaje, ali se on po tom pitanju nije oglasio.

Po svemu sudeći nije mu stalo da se izjasni, već da uživa u ljubavi sa svojom novom izabranicom, koju tako čvrsto drži za ruku i ne ispušta.

- Divlja lepota - napisao je on.

 

Komentari (0)

Loading