Celebrity News

Jugoslav Karić otišao u Ljutu pa otkrio da pati za Elenom: Ono što ostavljam je brak između strasti i sudbine

Jugoslav Karić nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je do razlaza između njega i dizajnerke nameštaja Elene Karaman došlo, a to nisu obične špekulacije već tumačenje emotivnih objava koje naslednik imperije Karić često u poslednje vreme deli sa pratiocima na “instagramu”.

Jugoslav Karić otišao u Ljutu pa otkrio da pati za Elenom: Ono što ostavljam je brak između strasti i sudbine
Jedna od objava posebno je privukla pažnju medija, a tiče se njegovog prisećanja na dane provedene u Crnoj Gori sa bivšom izabranicom. Naime, po venčanju Jugoslav i Elena kupili su i opremili vilu u Ljutoj u Boki Kotorskoj vrednu 2 miliona dolara, te su umeli tokom leta i po dva meseca tamo da odsednu. Tokom 16 godina života pod istim krovom nekadašnji emotivni partneri stvorili su puno zajedničkih uspomena, kojih se Jugoslav nedavno prisetio na “instagramu”.

- Kao mreškanje u moru...Dani prolaze… misli se gube….oni meni bliski….uvek blizu….u mom srcu… u mojoj duši… svaki osmeh….. svako sećanje… dovodi me bliže do ekstaze. Ne živim od potrošenih dana, ali duše su dotaknute, a srca se tope. I nakon svega učinjenog i izrečenog. Ono što ostavljam je simfonija. Brak strasti i sudbine- ljubav. Ključ večnosti- napisao je Karić.

Pročitajte: Žestoki momci, sportisti i tatini sinovi... Kako su propali svi brakovi Elene Karić

Miloš Nadaždin

 

Spekuliše se da je ovo samo još jedna u nizu njegovih reakcija na odluku suda po kojoj sve što je u braku sa Elenom stekao mora da proda i podeli na dva dela. Na red je nedavno došla i vila u Ljutoj, koje se Jugoslav Karić zasigurno teška srca odriče.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading