Celebrity News

Kortni Kardašijan je sjajna majka, a kakva je maćeha otkriva ćerka njenog novog dečka Trevisa

Kortni Kardašijan i Travis Barker nedavno su upolovili u romansu, a sada je njegova ćerka Alabama otkrila kakva je maćeha poznata Kardašijanka.

Kortni Kardašijan je sjajna majka, a kakva je maćeha otkriva ćerka njenog novog dečka Trevisa

Kortni Kardašijan i Travis Barker zabavljaju se već neko vreme, a o tome koliko je njihova veza skladna svedoči i činjenica da je zvezda sve više posvećena i bliža sa muzičarevom ćerkom Alabamom.

Pročitajte: Proradila hemija - Stari komšija novi dečko Kortni Kardašijan

Frazer Harrison/Getty Images via Guliver

 

Naime, petnaestogodišnja Alabama Baker je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca putem "Instagram" prenosa uživo, te se dotakla i Kortni te i kako se slažu.

Naime, ćerka Travisa Barkera je starletu nazvala maćehom, što su mnogi protumačili da su njih dve bliske, te i da novopečena veza muzičara i rijaliti zvezde ide uzlaznom putanjom.

Pročitajte: "Kardašijanka" se vratila bivšem, evo dokaza! (foto)

 

 

Takođe, izvor je otkrio za strane medije, da se Kortni sjajno uklopila u Travisovu porodicu, te da se svi drže zajedno i da neguju dobre odnose. Kako spekuliše, Alabama se neretko poverava Kortni i pita je za savet kada god ima bilo kakav problem ili nedoumicu.

Inače, Kortni Kardašijan i Travis Baker čak i razmatraju da uplove u bračne vode, kako prenose svetski mediji, te se stiče utisak da starleti uloga maćehe ne bi pala teško.

Komentari (0)

Loading