Celebrity News

Proradila hemija: Stari komšija novi dečko Kortni Kardašijan

Novi dečko Kortni Kardašijan je veliko iznenađenje za sve. Oni su zajedno proveli vikend u Palm Springsu, gde njena majka Kris Džener poseduje kuću.

Proradila hemija: Stari komšija novi dečko Kortni Kardašijan

Godinama bliski prijatelji na ivici flerta, Kortni Kardašijan i bubnjar iz benda „Blink 182” Travis Barker, počeli da se zabavljaju krajem prošle godine

Kortni i Travis su zajedno proveli vikend u Palm Springsu, gde njena majka Kris Džener poseduje kuću. U subotu su njihovi pratioci na „Instagramu” primetili da su zvezda rijalitija i bubnjar postavili sličnu fotografiju pored bazena na svojim storijima.


– Zajedno su u Palm Springsu i zabavljaju se oko mesec ili dva. Oni su dugo bili prijatelji i komšije, a sada su postali ljubavnici – rekao je izvor blizak paru.

Kortni Kardašijan napušta porodični biznis: To je postala toksična atmosfera za mene

 

 

Oni se poznaju godinama jer oboje žive u Kalabasu, a i Travis se nekoliko puta pojavljivao u rijalitiju „U korak sa Kardašijanovima”, prenosi američki mediji.

Travisu je Kortni „zapala za oko” i uvek je tu bilo flerta, rekao je izvor blizak paru. Imaju dosta toga zajedničko, a Kortni se posebno dopada to što je Travis posvećen otac. Vole zajedno da se druže s decom i svi se slažu, dodao je, trenutno su vrlo opušteni povodom njihovog odnosa.

Par se pojavljivao više puta u javnosti iako su tada tvrdili da su samo prijatelji

U martu 2019. godine Barker je na govorkanja o ljubavnoj vezi odgovorio da mu je Kortni samo draga prijateljica i ništa više. Razjasnio je da ima veliko poštovanje i ljubav za Kardašijanove, i da je njegova ljubav platonska. 

 

 


Korni je prethodno bila u vezi s top-modelom Junsom Bendžimom i glumcem i modelom Lukom Sabatom.

Komentari (0)

Loading