Celebrity News

SADA JE SVE JASNO: Evo sa kim Luka Raco posle raskida uživa na LUKSUZNOM PUTOVANJU! (FOTO)

Odmor Luke Raca tik posle raskida započet je na destiaciji koja je hit ovog leta, a evo sa kim glumac provodi vreme.

SADA JE SVE JASNO: Evo sa kim Luka Raco posle raskida uživa na LUKSUZNOM PUTOVANJU! (FOTO)

Glumac Luka Raco nedavno je okonačao vezu sa bivšom devojkom Vanjom Marković. Iako se tim povodom nije javno oglašavao, jer su rane još uvek sveže, glumac je odlučio da okrene novi list i posveti se sebi i svojim prijateljima.

Naime, odmor Luke Raca, odigrava se u Egiptu, u luksuznom letovalištu Šarm El Šeik, a glumcu društvo prave njegove kolege Ammar Mešić i Milica Tomašević, sa kojima uživa u čarima putovanja.

Pročitajte: RASKID UMESTO VENČANJA - Otkrivamo zašto je Luka Raco raskinuo s devojkom Vanjom

Jakov Simović/Gloria

 

Takođe, Luka neretko objavljuje fotografije na društvene mreže luksuza u kojem trenutno boravi, a mnogi su prokomentarisali kako mu je dobro došlo da promeni sredinu, napuni baterije i "ohladi glavu" od raskida sa svojom nekadašnjom devojkom Vanjom.

Glumcu opušten odmor i sporiji tempo na odmoru idu u prilog, s obzirom na to da raskid nije mala stvar, te bi većini teško pao, a u oporavku će mu najbolje pomoći prijatelji koji su tu uz njega i sa kojima trenutno provodi vreme.

Podsetimo, kako „Story“ saznaje, glumac i njegova devojka okončali su emotivni odnos, ali su ostali prijatelji, i to odlični, a prekretnica u njihovom odnosu je bila ta što Vanja nije mogla da se nosi sa prirodom Lukinog posla.

Komentari (0)

Loading