Celebrity News

RASKID UMESTO VENČANJA: Otkrivamo zašto je Luka Raco raskinuo s devojkom Vanjom

Prema svim informacijama i znacima koje je i sam glumac slao javnosti prethodnih dana, njegova romansa je, po svoj prilici, okončana iako su se oboje svojski trudili da do toga ne dođe.

RASKID UMESTO VENČANJA: Otkrivamo zašto je Luka Raco raskinuo s devojkom Vanjom

Pre nekih devet meseci slikali su se za naslovnicu našeg magazina i na taj način ozvaničili svoju ljubavnu vezu, pa valjda onda ima smisla da se baš na ovom mestu ozvaniči i njihov raskid. A stvarno nam je krivo, pamtimo kao da je juče bilo kada su uz osmehe od uva do uva Luka Raco (30) i njegova izabranica Vanja Marković pozirali ispred objektiva gotovo šapućući svoje intimne želje o prosperitetu odnosa koji su u tom trenutku oboje prepoznali kao onaj na koji su čekali.

Naime, kako „Story“ saznaje, glumac i njegova devojka okončali su emotivni odnos, ali su ostali prijatelji, i to odlični. Razlaz nije lako pao ni jednoj ni drugoj strani, ali tako je moralo biti. Koliko god da je Vanja verovala da može izaći na kraj s prirodom Lukinog posla, koji uključuje i javno eksponiranje, razlike u željama koje imaju u takvim okolnostima pokazale su se kao prevelika prepreka.

U prilog ovoj informaciji najbolje govori činjenica da je par obrisao sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama, istim onim gde su donedavno na sav glas svetu obznanjivali svoju ljubav. Rane su još uvek sveže, a samim tim je i prerano za zvanične komentare na tu temu, ali svi znaci ukazuju da je informacija o prekidu ovog odnosa istinita. U međuvremenu, čini se da je glumac pronašao idealan i dobro oproban lek za rešenje ljubavnih jada. Ovih dana marljivo radi na snimanju druge sezone hit serije „Igra sudbine“, gde zna da provodi i po dvanaest sati dnevno, snimajući nove epizode od jutra do mraka. Možda iz scenarija prepunog intriga i emotivnih lomova pokupi pokoji savet za svoj lični problem, ali čak i da tako ne bude, sigurno mu zaokupljena pažnja pomaže da brže prođe kroz brodolom. Šta je još jedna pouka za Luku? Izgleda da je makar razbio jedan tabu i otkrio još uvek nedovoljno istražen način da potraži partnersku sreću koja nam je svima toliko potrebna.

– Devojku sam našao preko mreža, ali mislim da kada nađete pravu osobu, nije ni bitno kako ste je upoznali, a ni gde – priznao je nedavno Luka, govoreći o svojoj tada još aktuelnoj vezi.

Pročitajte: Luka Raco prvi put predstavlja izabranicu Vanju - Na korak do venčanja!

Instagram

 

Za atraktivnim glumcem i manekenom već duže vreme uzdišu brojne pripadnice nežnijeg pola i upravo one mogu biti jedine koje će ovakva vest obradovati. Njima mali savet – pravac društvene mreže i što detaljniji angažman oko sređivanja svojih profila, ali budimo pošteni i prema Luki. Samo verodostojne verzije dolaze u obzir, iako smo svesni da je konkurencija dovoljno jaka da opravdava sva sredstva. Prednost na startu trke ide onim curama koje pogode u kom mestu trenutno obitava glumac, koji u pauzama snimanja koristi priliku da poseti neke od atraktivnih destinacija u našoj zemlji u potrazi za odmorom svake vrste – od posla i od ljubavi. Sada više ne čudi zašto, ali na svakom od tih mesta pojavio se sam.

Još ekskluzivnih priča pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 11. avgusta

Story

 

 

Komentari (0)

Loading