Celebrity News

Ćerka Toma Kruza izrasla je u pravu mladu damu, a evo i na koga liči i čime se bavi (FOTO)

Ćerka Toma Kruza prava je lepotica, a nedavno je bila uslikana na ulicama Njujorka i svi komentarišu na koga liči.

Ćerka Toma Kruza izrasla je u pravu mladu damu, a evo i na koga liči i čime se bavi (FOTO)

Planetarno popularni glumac Tom Kruz razveo se od bivše supruge Kejti Holms još 2012. godine a par ima ćerku Suri Kruz, koja je izrasla u pravu mladu damu.

Ćerka Toma Kruza ima 15 godina, a nakon razvoda roditelja, pripala je majci na čuvanje. Iako je još uvek takoreći dete, tinejdžerka sve više i više podseća na glumicu, a stiče se utisak da od glumca nije puno toga nasledila.

Pročitajte: Ne odvaja se od 20 godina mlađe lepotice! Tom Kruz uhvaćen sa novom devojkom (FOTO)

Međutim, iako živi u izobilju i luksuzu, Suri Kruz svog oca ne viđa. Kako su strani mediji prenosili prošle godine, oni se nisu susreli još od 2012. godine, jer je, prema nekim izvorima, Sajentološka crkva, čiji je Tom član, zabranila glumcu da se viđaju, s obzirom na to da Suri ne ispoveda tu veru.

Takođe, spekulisalo se da će se glumac odreći svoje vere zarad ćerke, te joj je navodno slao pisma, koje je Suri pronašla iako ih je Kejti krila od nje.

Pročitajte: Mračna strana holivudskog superstara - Bivša supruga Toma Kruza prvi put o njihovim bračnim tajnama

Inače, Suri je veoma bliska sa majkom. Njih dve žive u Njujorku, gde ćerka Toma Kruza pohađa elitnu privatnu školu, u kojoj godina košta blizu 60 hiljada dolara. Osim odlaska u školu, tinejdžerka se bavi baletom, te nije isključeno da će se pridružiti Američkom baletskom teatru, sudeći po tome da je Kejti sa ovom institucijom povezana.

Komentari (0)

Loading