Celebrity News

Ne odvaja se od 20 godina mlađe lepotice! Tom Kruz uhvaćen sa novom devojkom (FOTO)

Devojka Toma Kruza sa kojom se pojavio na finalu Vimbldona, preko noći postala je tema svih svetskih medija, sudeći da je prva devojka koju je glumac predstavio javnosti nakon razvoda.

Ne odvaja se od 20 godina mlađe lepotice! Tom Kruz uhvaćen sa novom devojkom (FOTO)

Planetarno popularni glumac Tom Kruz, prvi put od razvoda koji je 2012. godine potpisao, okončavši brak i ljubav sa Kejti Holms, predstavio je javnosti svoju novu partnerku Hejli Atvel  i to ni manje ni više nego na finalu ženskog meča na Vimbldonu.

Devojka Toma Kruza, kako se spekuliše, očarala je glumca na prvi pogled, a dok zajedno snimaju film "Nemoguća misija 7" konstantno su pod budnim okom medija, koji ih prate u stopu. Njih dvoje su se pojavili na Vimbldonu besprekorno stilizovani, sve vreme su razmenjivali osmehe, a mnogi su prokomentarisali kako Tomu prija njena mladost i lepota, s obzirom na to da je dvadeset godina mlađa od njega.

Pročitajte: BIZARNO - Tom Kruz se od svake svoje žene RAZVEO kada su one imale 33 godine

Ben Solomon - Pool/Getty Images via Guliver.jpg

 

Hejli se za ovu priliku odlučila na cvetnu haljinu, koja je odisala elegancijom, a kombinaciju je upotpunila mantilom u istom tonu. Tamne sunčane naočare nije skidala sa lica, međutim većinu vremena joj je pogled bio uprt u glumca umesto u meč.

 

Komentari (0)

Loading