Celebrity News

Oglasila se Barbara Tatalović nakon Bikovićevog skandala! Ovo se tek zahuktava!

Oglasila se Barbara Tatalović, nakon što su domaći mediji preneli ispovest Arine Vološine o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem...

Oglasila se Barbara Tatalović nakon Bikovićevog skandala! Ovo se tek zahuktava!

Nekadašnja devojka Miloša Bikovića, Barbara Tatalović, nekoliko je puta suptilno, ili manje suptilno u javnost iznosila detalje svoje veze i raskida sa Milošem Bikovićem, a sudeći po njenim objavama na "twitteru" ovo iskustvo nije bilo prijatno.

Kada je za naš magazin rekla da ne želi da je oslovljavaju kao bivšu devojku Miloša Bikovića, postalo je i više nego jasno da je na nju ovaj raskid ostavi dublji trag.

 

 

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića.Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet - rekla nam je tada.

A kada je danas, kao bomba u medijima odjeknula vest da je ruska plesačica Arina Vološina otkrila ne tako prijatne detalje veze i raskida sa popularnim glumcem, oglasila se i Barbara Tatalović.

- Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju - rekla je u kratkom videu na "Instagramu" Barbara, uz opis - Mudrost dana.

Pročitajte: Bikovićeva devojka Arina iznela skandalozne optužbe - Miloš je egocentrična osoba, lažno se predstavlja, sebičan je i misli samo na sebe!

Instagram

 

Ipak, Barbara se tu nije zaustavila, već je želela da i ona nešto kaže povodom reči Arine Vološine.

- U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim - započela je Barbara na svom storiju, pa dodala.

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Instagram

 

 

Povodom optužbi svojih bivših devojaka, Miloš Biković još uvek se nije oglasio, a kakva će biti njegova strana priče, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading