Celebrity News

Barbara Tatalović šokirala objavom o novom dečku: Veza je još uvek na testu

Veza Barbare Tatalović i sportiste Igora Davidovića otpočela je pre nekoliko meseci, a da li ima budućnost i može li se već sada nazvati uspešnom poznata manekenka nedavno je podelila sa pratiocima na "Instagramu".

Barbara Tatalović šokirala objavom o novom dečku: Veza je još uvek na testu

U igri koju je organizovala na društvenim mrežama Barbara je odgovarala na postavljena pitanja pratilaca, a tom prilikom slučajno ili namerno otkrila je kroz smeh da novu romansu ne može još uvek da nazove stabilnom.

- Još ćemo videti da li ova spada u tu kategoriju. Dvoje ljudi treba da se zabavljaju, nije to džabe sninonim za vezu. Nikako da se zarobljavaju i uskraćuju jedno drugome slobodu. Sve u svemu za uspešnu vezu potrebni su sloboda, razumevanje i poštovanje - napisala je, a potom iznela svoje mišljenje o majčinstvu u mladim godinama.

- Ako imaš normalnu osobu pored sebe i osećaš da možeš da se osloniš u svakom smislu na nju - upusti se u to, bilo da imaš 22 ili 23 godine - objasnila je ona.

Pročitajte: ŠOK objava Barbare Tatalović - Nekadašnja svekrva nazvala me vešticom!

Nakon razgovora sa pratiocima Tatalovićeva je dobila pohvale na račun svoje smirenosti, odmerenosti i stamenosti, koju je pravdala radom na samopouzdanju.

- Na samopouzdanju radiš tako što se slupaš nekoliko puta u životu, onda shvatiš da na svetu ima i dobrih i loših ljudi, i u odnosu na to živiš. Postaviš granice i uživaš - rekla je.

 

Komentari (0)

Loading