Celebrity News

Trudna Mirka Vasiljević otkrila sve detalje Vujadinovog neverstva!

Trudna Mirka Vasiljević otkrila je da li ju je partner Vujadin Savić prevario do sada, te i da li bi njihova veza opstala da u njoj postoji neverstvo.

Trudna Mirka Vasiljević otkrila sve detalje Vujadinovog neverstva!

Glumica Mirka Vasiljević u poodmakloj je trudnoći i uživa u čarima blagoslovenog stanja. Partner Vujadin Savić joj je velika podrška, a nedavno je Mirka, gostujući u jednoj emisiji, otkrila da li je ikada posumnjala da je on vara, kako se svojevremeno nagađalo u javnosti.

Trudna Mirka Vasiljević je odlučna da ukoliko bi saznala da joj je budući suprug neveran stavila tačku na njihov odnos, te je rekla koliko puta ju je Vujadin prevario.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I ISPOVEST! Mirka Vasiljević - Želim da rodim devojčicu! A evo šta kaže o VENČANJU koje svi čekaju

Jakov Simovic

 

- Nijednom. Ja mogu da možda nagađam, ali to nije dobro. Ako nagađam, ja ga stavim ispred sebe i ne puštam ga dok to ne rešimo. A ako sam sigurna, nisam sigurna koliko bi još bili zajedno. Bolje mi je da mislim nijednom - rekla je glumica u "Ami dži" šou.

Sudeći po tome da su preko 12 godina zajedno i imaju troje dece, Vujadin i Mirka su u i te kako u skladnoj vezi, koju će uskoro krunisati i četvrtim detetom.

Komentari (0)

Loading