Celebrity News

Mirka Vasiljević prvi put o četvrtoj trudnoći, progovorila o POLU BEBE

Pol bebe Mirke Vasiljević bio je predmet nagađanja u javnosti. Svi su se nadali da glumica, koja je želela devojčicu, nosi princezu, a onda je Mirka jednom izjavom sve zaintrigirala.

Mirka Vasiljević prvi put o četvrtoj trudnoći, progovorila o POLU BEBE

Glumica Mirka Vasiljević sa svojim izabranikom fudbalerom Vujadinom Savićem očekuje četvrto dete i u šestom je mesecu trudnoće. Iako retko govori o svojoj trudnoći, gostujući u jednoj emisiji podelila je uzbuđenje zbog proširenja porodice i objasnila da li ima bilo kakav strah, kao i da li je otkrila kog je pola beba.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Mirka Vasiljević po povratku sa letovanja pokazala stomak

Mirko Tabašević

 

- Nisam neko ko je plašljiv i ko ima strah. Vodim se time da, ako imate prave ljude kraj sebe, koje volite i koji vas vole, ništa nije teško. Nemam čega da se plašim, dosta toga mi je već poznato, ali neke stvari sam već i zaboravila. Sada razumem onu staru izreku da su mala deca mala briga, a velika velika briga. Tako da ću se nekih stvari sada i prisetiti. Mi smo želeli veliku porodicu, već je i imamo, ali, naravno, nikad dosta i uvek se kaže kad ima mesta za jedno ili dvoje, ima za još, pa videćemo za koliko će u našoj porodici biti mesta - rekla je raspoložena Mirka u emisiji "Premijera - Vikend specijal" .

Takođe, Mirka je ranije govorila da priželjkuje devojčicu, a u daljem razgovoru zbunila gledaoce jer ne želi da otkrije pol bebe.

- Za početak bih volela bih da budem živa, zdrava, prava, da budem dobra sebi i svojoj deci, da sve dobro podnesem i odradim. Pa, u oktobru ćemo svi saznati šta je i kako je, i slaviti -  dodala je ona.

Mnoge je iznenadila Mirkina odluka da ne otkriva pol deteta, te su svi nestrpljivi da saznaju da li će se Mirki ispuniti želja i da li će njihova velika porodica biti bogatija za jednu devojčicu.

 

Komentari (0)

Loading