Celebrity News

Šaban i Goca nikada nisu mogli da se pomire sa tom vezom: Evo ko je bio prva velika ljubav Ilde Šaulić

Bivši dečko Ilde Šaulić nikada nije stekao naklonost pevačicinih roditelja Gordane i pokojnog pevača Šabana Šaulića, a jedan od razloga bila je burma na domalom prstu njegove desne ruke. Naime, Ildin nekadašnji izabranik bio je oženjen. Povrh svega bio je tri i po decenije stariji od nje i imao je odraslu decu i unuke.

Šaban i Goca nikada nisu mogli da se pomire sa tom vezom: Evo ko je bio prva velika ljubav Ilde Šaulić

Šaban i Goca bili su neizmerno nesrećni zbog ćerkinog emotivnog izbora, dok je ona, bar neko vreme, verovala da će kraj voljenog čoveka dočekati duboku starost. Deceniju i po je bila zaljubljena u njega, nadala se da će sa njim stvoriti porodicu, koju je on tamo negde već imao sa drugom ženom i nije želeo još dece. Govorila je da ga neizmerno voli i da jedino što joj je u vezi sa njim bitno bezrezervna ljubav. Razlika u godinama po njenom mišljenju nije igrala veliku ulogu, ipak različiti ciljevi i interesi doveli su do razlaza.

 

Dugo je Ilda nakon raskida patila, a o svojoj velikoj ljubavi nije mnogo govorila. Sve što se od nje tih teških dana moglo čuti jeste da veruje da nikada više ni prema kome neće osetiti tako snažne i jake emocije. 

-Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću ih u životu imati još, ali ne i da će neka biti toliko snažna - iskrena je bila pevačica, koja je nešto kasnije sebe demantovala. Otpočela je romansu sa Bojanom Vučkovićem sa kojim danas ima ćerku Emu i izuzetno lep i skladan brak.

Pročitajte: Ilda Šaulić povukla potez koji je šokirao njenu porodicu i sve njene prijatelje

Instagram

 

Bivši dečko Ilde Šaulić davna je i zaboravljena prošlost ili bar pevačic nastoji da je zanemari i poptuno se fokusira na sadašnjost.

Komentari (0)

Loading