Celebrity News

Ilda Šaulić povukla potez koji je šokirao njenu porodicu i sve njene prijatelje

Ilda Šaulić se preselila u Ameriku, gde će s porodicom boraviti do kraja septembra, a odlučila je da se oproba u novom zanimanju i prihvatila je ponudu da otpočne karijeru teniskog trenera, što je čini neizmerno srećnom

Ilda Šaulić povukla potez koji je šokirao njenu porodicu i sve njene prijatelje

Poznato je da je ćerka preminulog Šabana Šaulića, pevačica Ilda (43), godinama pre muzičke karijere bila zaljubljenik u tenis, koji je aktivno trenirala. I pored toga, mnogi su se iznenadili kada je nedavno lepa Beograđanka otkrila da se vratila svojoj prvoj ljubavi, ali ovog puta kao trener. I to u Americi, gde njen suprug i otac njene ćerkice Eme, Bojan Vučković, ima stan i svoj posao. Posle teških životnih udaraca – smrti voljenog oca i gubitka bebe zbog koronavirusa, u samom jeku pandemije. Ilda je srećna što se vratila sportu koji je neobično čini srećnom, i to kroz treninge s mališanima. Koliko ju je to učinilo srećnom, dokazuje objava na „instagramu“, gde se vidi kako radi s decom, a svi njeni prijatelji su joj čestitali na novom početku. Ilda planira da posao profesionalnog teniskog trenera radi do septembra, kada će se s porodicom vratiti u Beograd, zbog obaveza koje ima.

– Bojan ima stan u Sent Albansu, živopisnom američkom gradiću poput onih iz romantičnih komedija s božićnom temom. Na centralnom trgu zimi je tu i klizalište, a tu su smešteni i gradska skupština, jedna biblioteka, nekoliko čajdžinica – rekla je Ilda koja nije želela da joj vreme u Americi, dok njen suprug radi a Emu čuva bebisiterka, prolazi samo u šetnjama i opuštanju, već je htela da bude korisna i oseti lepotu sporta za koji je neobično vezana. Kad god su se u Beogradu održavali teniski turniri humanitarnog karaktera u kojima su učestvovale poznate ličnosti, mlađa ćerka Šabana Šaulića svaki put je želela da drži teniski reket, a neretko je na tim turnirima i pobeđivala.

Pročitajte: Ispovest Ilde Šaulić - Proširenje porodice prepustila sam sudbini

Privatna Arhiva

 

– Bojan radi u Americi. Posao ga obavezuje da tamo provodi dosta vremena, ali je često i u Srbiji. Njegov posao odlično funkcioniše i odavde. Verovatno ćemo svi zajedno otići u Ameriku. Tada će devojčica dovoljno porasti da može da izdrži duže putovanje. Ići ćemo tamo da malo budemo s tatom i vratićemo se, naravno – najavila je u medijima svoj odlazak popularna pevačica koja, doduše, nije u javnosti precizirala da će se u Americi profesionalno baviti tenisom i da će svoje dugogodišnje znanje prenositi mališanima. Inače, ona je tenisom počela da se bavi sa samo šest godina i na VTA listi svojevremeno se našla među 500-600 igračica. Uzor joj je bila teniserka Monika Seleš, kako je neretko isticala. Često je putovala i provodila vreme po teniskim kampovima u Evropi i Americi. Srednju školu je vanredno završila u Švajcarskoj, ali nije uspela da stigne na matursko veče. Sa 18 godina nije više mogla da izdrži takav tempo života, praćen stalnim putovanjima i napornim treninzima, pa je odustala od tenisa, na svoju veliku žalost. Budući da je njena baka Ilda, po kojoj je dobila ime, želela da njena unuka postane pevačica, Beograđanka snažne volje je baš njoj za ljubav otpočela muzičku karijeru, ali njena baka to nije dočekala da vidi. Ildin otac Šaban nije bio u početku za to da ćerka nastavi njegovim stopama, već je navijao za tenisku karijeru, ali uskoro se složio s njenim životnim izborom. Od početka pandemije, pevačica raskošnog glasa najavljivala je duži boravak sa suprugom i ćerkom u Americi, gde su bili za Božić, kada su doživeli veliku vremensku nepogodu i zbog oluje bili zarobljeni dva dana u Nju Džerziju.

Pesma Ildi sigurno nedostaje, kao i nastupi, ali je ona u javnosti istakla da joj je sada na prvom mestu to da njena porodica bude na okupu.

– Sada su prioriteti drugačiji. Porodica je nešto što ti promeni život, ali moram da naglasim da sve što sam imala i pre muža i deteta, prijatelje i karijeru, sve to i dalje funkcioniše dobro, samo su se prioriteti promenili. Ćerka je toliko dugo čekana u mom životu i konačno je stigla u ovim mojim zrelim godinama. Promenila je sve, čitav moj život, nastali su novi prioriteti i ona je centar mog sveta.

Pročitajte: Ilda Šaulić o teškom periodu - I u najgorem tražim tračak nade

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Dok u Sent Albansu daje časove tenisa, na kojima joj se pridružuje porodica, i njena ćerka uči prve lekcije o „belom sportu“, Ilda je neizmerno srećna, a njeni prijatelji i članovi porodice su ponosni. Njihov ponos rodio se zbog Ildine snage da prevaziđe sve životne udarce koji su joj se desili, zadrži osmeh i entuzijazam, i otpočne novo poglavlje života preko okeana. Nije lako započeti novu karijeru u četrdeset trećoj godini, i to bez ikakvih protekcija, u dalekoj zemlji.

– Nemam problem s godinama. Volim da kažem da svako doba ima neke lepe periode koje donosi i uživam u svakom od njih. Uz godine ide i to što sam zrelija, mudrija i mislim da su to divne stvari – zaključila je Ilda, čija još jedna životna pobeda dokazuje da novih početaka može biti uvek i svuda, samo ako se ima volje i energije.

Komentari (0)

Loading