Celebrity News

VODITELJKA MILICA KON OPERISANA: Borila se sa tumorom dojke, a evo i kako je saznala da je bolesna

Operacija Milice Kon, koja se bori sa opakom bolešću, prošla je uspešno i ona se oporavlja u bolnici.

VODITELJKA MILICA KON OPERISANA: Borila se sa tumorom dojke, a evo i kako je saznala da je bolesna

Voditeljka Milica Kon retko deli detalje iz svog privatnog života, te je dugo čuvala za sebe da pati od kancera. Nedavno ona je operisana, a iz bolnice se oglasila i poslala poruku svih hrabrim ženama koje prolaze kroz istu bolest.

Operacija Milice Kon prošla je u najboljem redu, te je voditeljka otkrila kako se oseća i kako je uopšte saznala da je bolesna.

Pročitajte: Milica i Marko Kon - Sin stiže u decembru

Instagram

 

- Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima .Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene - rekla je Milica za "Alo" .

Takođe, voditeljka je poslala snažnu poruku svim ženama i apelovala da vode računa o zdravlju i da se redovno pregledaju.

Pročitajte: Na žurki povodom snimanja nove serije prisustvovao veliki broj ZVEZDA, ali OVAJ bračni par je svojim pojavljivanjem IZNENADIO SVE! (foto)

 

 

- Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga - dodala je ona za pomenuti medij.

Iako je prošla kroz težak period Milica nije klonula duhom i optimistična je po pitanju daljih prognoza.

- Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji - zaključila je ona.

Komentari (2)

Loading
Nnnn

10:39 23.07.2021

Kakav tekst-Dugo je cuvala za sebe da pati od kancera. A zena lepo rekla da je za 10 dana sve sredila. Inace,njoj zelim sve najbolje.

Ivan

14:44 24.07.2021

Lepoto moja, najlepša devojka u Srbiji! Želim ti brzo i potpuno ozdravljenje