Celebrity News

Na žurki povodom snimanja nove serije prisustvovao veliki broj ZVEZDA, ali OVAJ bračni par je svojim pojavljivanjem IZNENADIO SVE! (foto)

Na žurki povodom snimanja nove serije prisustvovao veliki broj ZVEZDA, ali  OVAJ bračni par je svojim pojavljivanjem IZNENADIO SVE! (foto)

Na žurki povodom početka snimanja serije "Crveni mesec" okupio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima smo imali priliku da vidimo i glavne glumce poput Ivane Dudić i Miloša Đurovića, ali i mnogobrojne zvezde koje su došle da podrže ovaj projekat.

Iako će se snimati na autentičnim lokacijama širom Srbije, snimanje će se u najvećoj meri odvijati u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima, najmodernijim u ovom delu Evrope.

Na gotovo 6.000 m2 eksterijera izgrađena je rekonstrukcija velelepne palate hotela Moskva, Beli dvor, jedna cela avenija i tri gradske ulice, sa svim fasadama, objektima i istorijskim detaljima, a ništa manje impresivan nije ni enterijer.

Pored Žike Todorovića i Željka Mitrovića kao tvorca ovog projekta, ovaj događaj, pored velikih zvezda ih novinarkog i glumačkog sveta, svojim prisutvom upriličio je i jedan bračni par kog i nemamo baš često prilikui da viđamo u javnosti.

Naime Marko Kon je sa suprugom Milicom zablistao u sjajnom izdanju i možemo reći da savršeno izgledaju kao par.

Ko je još prisustvovao na ovoj žurki pogledajte u galeriji...