Celebrity News

Intimna ispovest Miloša Bikovića: Umetnici su često naivni, nepraktični zanesenjaci (VIDEO)

Novi film Miloša Bikovića “Budi bog s nama” privukao je veliku pažnju javnosti kako zbog odlične glumačke postave tako i zbog Slobodana Šijana, koji je zaslužan za režiju.

Intimna ispovest Miloša Bikovića: Umetnici su često naivni, nepraktični zanesenjaci (VIDEO)

U projektu koji se snima već dve godine Miloš učestvuje kao glumac i producent, a u otvorenom razgovoru za Story otkriva sa kakvim poteškoćama se on i njegova producentska kuća suočavaju, zašto je u Srbiji teško napraviti dobar film i šta ga je posebno inspirisalo kod Boška Tokina kojeg timači. Bikoviću je i ovoga puta pripala glavna uloga, što je po mnogima garancija za uspešan film i ne  čudi što se njegovo prikazivanje iščekuje s velikim nestrpljenjem. Glumac, čiji rad jednako poštuju domaći i ruski reditelji, dobar deo leta stoga će provesti radno, a kako nam je priznao par dana, pre nego što se vrati u Rusiju i otpočne rad na novom projektu, iskoristiće za aktivnosti koje ga relaksiraju.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo: Miloš Biković u zagrljaju nove Ruskinje (foto)

Film Miloša Bikovića komična je priča o mladosti, stvaralaštvu, stvaralačkoj energiji i duhu jednog vremena koja će, veruje se, zaintrigirati kako stariju tako i mlađu publiku.

Komentari (0)

Loading