Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo: Miloš Biković u zagrljaju nove Ruskinje (foto)

Miloš Biković ponovo je u emotivnom zanosu, ali ovoga puta za potrebe filma "Želim da se venčam" koji snima u Rusiji. Miljenik ženske populacije po prvi put je u kadru sa članicom Moskovskog dramskog pozorišta "M.N. Ermolovoj teatar", glumicom Kristinom Asmus, a saradnju sa njom ovekovečio je i fotografijom koja je privukla pažnju javnosti.

Da li mi to dobro vidimo: Miloš Biković u zagrljaju nove Ruskinje (foto)

Budući da Biković na fotografiji Asmusovu drži u naručju, dok ga ona nežno grli oko vrata prvo što je njegovim pratiocima na društvenim mrežama palo na pamet jeste da mu je pomutila pamet nova Ruskinja. Pogled koji su na slici glumci razmenili, takođe je ukazivao na to da među njima ima mnogo više od kolegijalnog odnosa, a ni Bikovićev opis fotografije nije mnogo pomogao da se ova dilema odgonetne.

- Slikali smo se i ovako, i onako… ali bolja je ipak ova fotka na kojoj ona meni sedi u krilu… a ne ja njoj. Definitivno - napisao je on.

Pročitajte: Miloš Biković EKSKLUZIVNO za Story prvi put o vezi sa lepom Arinom Vološinom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Dramski umetnici koje će publika uskoro zajedno u kadru imati prilike da pogleda u bioskopima širom Rusije zapravo su samo odglumili emotivni zanos i to vrlo dobro, ako je sudeći po brojnim komentarima. Za razliku od Miloša koji nam je nedavno otkrio da više nije emotivno zauzet, Asmusova je u srećnom braku sa Garićem Harmolovim sa kojim ima ćerku Anastasiju.

Pročitajte: Iznenadićete se: Koja žena povezuje Miloša Bikovića, Ivana Ivanovića i Gordana Kičića

 

 

 

Komentari (0)

Loading