Celebrity News

Iznenadićete se: Koja žena povezuje Miloša Bikovića, Ivana Ivanovića i Gordana Kičića

Miloš Biković, Ivan Ivanović i Gordan Kičić izrazili su interesovanje prema istoj ženi, o kojoj se, mada dolazi iz muzičke porodice i sama se bavi muzikom, malo zna

Iznenadićete se: Koja žena povezuje Miloša Bikovića, Ivana Ivanovića i Gordana Kičića

Njihovu pažnju, naime, privukla je naslednica estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić, dvadesettrogodišnja pevačica Elena Kitić, zbog čega su je pre izvesnog vremena, sva trojica zapratili na "Instagramu" i neretko potvrđuju da im se dopadaju njene objave. Čime ih je Elena zadivila ne možemo sa sigurnošću da znamo, ali možemo da pretpostavimo da je za to bar delimično zaslužan njen odličan izgled.

 Koracima Bikovića, Kičića i Ivanovića poveli su se i glumac Sergej Trifunović, suprug Aleksandre Prijović, Filip Živojinović i novinar Srđan Predojević.

Pročitajte: Šuška se - Svoj najveći hit Elena Kitić posvetila je njemu?

 

Rnb zvezda, koja se retko pojavljuje u javnosti i svoju privatnost čuva kao zmija noge, poslednju emotivnu vezu, sa nemačkim fudbalerom Adnanom Hafizom, okončala je pre godinu dana i od tada je sama. Tvrdi da, uprkos udvaranjima, nema vremena za ljubav, te da je potpuno posvećena karijeri.

 

Komentari (0)

Loading