Celebrity News

Evo zašto Natašu Bekvalac NIJE SRAMOTA da objavi fotografiju pre nego što je postala slavna

Fotografija Nataše Bekvalac izazvala je senzaciju na "Instagramu" jer se pevačica odvažila na potez, na koji se mnoge slavne zvezde ne bi usudile.

Evo zašto Natašu Bekvalac NIJE SRAMOTA da objavi fotografiju pre nego što je postala slavna

Naime,Nataša, koja danas važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, izbacila je svoju fotografiju iz mladosti. Sa samo sedamnaest godina, stilizovana i našminkana u svojoj izvedbi, Nata je izgledala podjednako lepo, kao danas, a osmeh koji nije skidala sa lica, slutio je da je čeka neverovatno veliki uspeh.

- Ja... 17 godina... Festival ''Beogradsko proleće''. Sama sam se šminkala, sama birala haljinu, pa sam tako uparila boju ruža i haljine. Kristina šta kažeš, m? - napisala je u opisu.

Pročitajte: NOVI PREOKRET u odnosu Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac - Jedan detalj otkrio sve

Instagram

 

Fotografija Nataše Bekvalac zadivila je njene fanove, jer za razliku od mnogih javnih ličnosti, Nata već više od dve decenije neguje prirodnu lepotu, a jedino što je u međuvremenu promenila, osim što se odlučila za svetliju nijansu kose, je to što je za svoje stajlinge angažovala stilistu, rođenu sestru Kristinu Bekvalac.

Osim što je prirodno lepa, pa nema razloga da se stidi da svoje fotografije iz prošlosti podeli sa javnošću, Nata je danas podjednako nasmejana, a ostvarila je brojne uspehe. Postala je majka dve devojčice, otpevala brojne hitove i uz Kristininu pomoć, postala jedna od najstilizovanijih zvezda na našim prostorima.

Komentari (0)

Loading