Celebrity News

NOVI PREOKRET u odnosu Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac - Jedan detalj otkrio sve

Odnos Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića i danas intrigira javnost, čak deset godina od kada su na svoj brak stavili tačku. Iako su mnogi mislili da su u sukobu, Nataša je nedavno otkrila da sa Dačom ima dobar odnos, koji neguju zbog ćerke Hane.

NOVI PREOKRET u odnosu Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac - Jedan detalj otkrio sve

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović stavili su tačku na svoj brak pre deset godina, pa ipak njihov odnos još uvek veoma intrigira javnost.

O svom odnosu sa Danilom, Nataša je neretko govorila, a istakla je da njih dvoje danas imaju besprekoran, gotovo prijateljski odnos:

- Naš odnos po pitanju Hane funkcioniše besprekorno. Ono što nije valjalo u našem odnosu mi smo odstranili razvodom. Mogu da kažem da je Danilo savršen otac! Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželela razvod kakav smo imali Danilo i ja i odnos koji je usledio nakon toga... Ne odmah, naravno, jer postoji period kada je, normalno, sve sveže, kada su emocije još uzavrele, ali kada je dvoje ljudi normalno mislim da postoji jedan interes, a to je zajedničko dete. To je ono što svakog roditelja treba da tera da svoje emocije stave po strani - ti ne postojiš u ovom slučaju, a ono što je interes tvog deteta je jedino što je važno. Kada se stvari postave tako, onda funkcioniše sve besprekorno - rekla je za Pink.rs.

Pročitajte: BIVŠI LJUBAVNICI ZAJEDNO U PROVODU - Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović na nastupu Nataše Bekvalac! (foto)

Miša Obradović

 

Ipak, čini se da je u njihovom odnosu došlo do preokreta. Naime, Danilo Ikodinović nova je ličnost na "Instagramu", a među njegovim pratiocima Nataše Bekvalac nema.

Dakle, uprkos roditeljstvu i korektnim odnosima koje zbog ćerke Hane neguju, reklo bi se da Nataša i Dača jedno drugo ipak ne bi mogli nazvati prijateljima. 

Komentari (0)

Loading