Celebrity News

Porodični dom Bojane Barović i Nikole Rokvića - Idilično carstvo za Leonu i Simona (FOTO)

Dom Bojane i Nikole Rokvića predstavlja pravi raj prilagođen njihovim mališanima, Leoni i Simonu. Prostran i suncem okupan stan, sa izlazom u bajkovito dvorište, oaza je skladne porodice.

Porodični dom Bojane Barović i Nikole Rokvića - Idilično carstvo za Leonu i Simona (FOTO)

Bojana Barović i Nikola Rokvić godinama su u skladnom braku. Kako nisu od parova, koji svoj odnos iznose u javnost, njihov skladan brak i preslatka dečica, posebno interesuju brojne fanove.

Poznat kao humanitarac, koji u svakoj prilici apeluje na ljude, da pomognu, Nikola je omiljen i ima veliku armiju pratilaca na društvenim mrežama. Njegova supruga, koja ga u svemu prati i podržava, na svom "Instagram" profilu, sa druge strane, savetuje majke kako da deci pruže nezaboravno detinjstvo, u čemu ona i Nikola iz dana u dan uspevaju.

Pročitajte: Jednom za večnost - Nikola Rokvić i Bojana Barović slave 5 godina braka

Baš na društvenim mrežama par neretko pokazuje i kutak svog doma, koji je u potpunosti prilagođen njihovoj deci, Leoni i Simonu. 

Prostrani porodični dom, dekorisan je cvećem, a ceo enterijer u belim je i sivim nijansama, zbog čega izgleda prostrano i svetlo. 

Porodica vreme neretko provodi u dnevnom boravku, gde se igraju sa mališanima i uživaju u zajedničkim trenucima.

Sa druge strane, Bojana dosta vremena provodi u kuhinji, koju je opremila kako bi sve bilo funkcionalno.

Pročitajte: Bojana Barović za "Story" - Ćerka Leona i ja smo bliske prijateljice

Najbajkovitiji deo, u kome porodica provodi najviše vremena nesumnjivo je prostrano dvorište, koje su uredili biljkama i napravili sebi intiman kutak u kome obožavaju da provode sunčane dane.

Dvorište ukrašeno u boho stilu njihov je mali raj u kome često ugoste članove šire porodice i svi zajedno uživaju u bliskim i važnim trenucima.

Komentari (0)

Loading