Celebrity News

RIZIČNA TRUDNOĆA: Bojana Ristivojević zbog zdravstvenog stanja morala da otkaže letovanje

Trudna Bojana Ristivojević nedavno je otkazala planove za letnji odmor po savetu svog lekara

RIZIČNA TRUDNOĆA: Bojana Ristivojević zbog zdravstvenog stanja morala da otkaže letovanje

Voditeljku Bojanu Ristivojević nedavno su dočekale neprijatne vesti zbog kojih je morala da otkaže putovanje u Tursku i ostane u Beogradu. Trudnoj Bojani ne prijaju vrućine, te se nadala da će se opustiti i provesti kvalitetno vreme na moru, ali, iznenada, planovi su se promenili.

Naime, Bojana i njen verenik, kog krije od očiju javnosti, trebalo je da otputuju na letnji odmor, međutim zbog saveta voditeljkinog lekara bili su prinuđeni da sve otkažu u poslednji čas. Lekar koji vodi trudnoću savetovao ju je da ne putuje s obzirom na stanje u svetu zbog pandemije korona virusa, a ona se u prvi mah uplašila da nešto nije u redu sa bebom.

Pročitajte: Bojana Ristivojević TRUDNA, ko je tajanstveni otac bebe?

Ata Images

 

- Bojana i njen verenik trebalo je da odu krajem meseca u Tursku na more, sve su dogovorili, međutim, na poslednjoj kontroli, Bojani je ginekolog rekao da ipak sve otkaže i da nije pametno da putuje. Baš se uplašila da nešto nije u redu sa bebom, ali je doktor umirio i rekao da ne treba da rizikuje i putuje u inostranstvo, pogotovo jer vlada i dalje korona. To je baš razočaralo voditeljku, a njen verenik čim je to čuo, otkazao je sve i rekao joj da će biti kako lekari kažu. Od kada ne radi, stalno je u stanu, jer joj smetaju vrućine, a hvata je i nervoza jer nije navikla da miruje - reklao ja izvor blizak voditeljki, a prenosi "Espreso"

Podsetimo, Bojana očekuje devojčicu, koju će doneti na svet u oktobru.

 

Komentari (0)

Loading