Celebrity News

Prve fotografije lepe trudnice: Bojana Ristivojević zasijala na događaju

Autor: | 25/06/2021

Trudna Bojana Ristivojević ponosno je prošetala stomak, nasmejana od uva do uva u društvu prijatelja uživala je u bašti restorana.

Prve fotografije lepe trudnice: Bojana Ristivojević zasijala na događaju

Lepa voditeljka jutarnjeg programa skoro je otkrila lepe vesti, da je u blagoslovenom stanju, i rešila da napravi duže odsustvo sa malih ekrana. Započela je trudničko bolovanje i jedva je čekala priliku da se druži sa prijateljima.

Na proslavi rođendana jednog prestoničkog restorana se pojavila i svojom izgledom i harizmom oduševila goste. Bojana je došla u kratkoj mini haljini ispod koje se jasno video trudnički stomak.

Pročitajte: Bojana Ristivojević TRUDNA, ko je tajanstveni otac bebe?

- Stvarno se osećam lepo, falili su mi izlasci i da vidim prijatelje, da pričam sa kolegama, da vidim šta se dešava u gradu jer poslednjih mesec dana sam bila u kući, vrućine mi ne prijaju, ležim pod klimom i jedem, iako se ne vidi na meni, po ceo dan jedem - rekla je Bojana za "Kurir".

Potom je otkrila i da se još uvek nije odlučila za ime koje će dati prvom detetu, ali i da ima spisak onih koji su u opticaju.

- Imam bezbroj ideja. Svaki dan se preispitujem, imam listu imena. Ne bih otkrivala sad. Sva imena koja su u opticaju, kad budem videla bebicu, znaću koje je, dodala je.

Komentari (0)

Loading