Celebrity News

SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Suzana Mančić i njena mlađa ćerka ZABLISTALE na jednom događaju! ( FOTO)

Ćerka Suzane Mančić, Natalija Kunić mami je bila pratnja na jednom beogradskog događaju. Tom prilikom Natalija i Suzana privukle su mnogo pažnje, a mnogi komentarišu neverovatnu sličnost između njih kao i njihovu vanvremensku lepotu.

SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Suzana Mančić i njena mlađa ćerka ZABLISTALE na jednom događaju! ( FOTO)

Voditeljka Suzana Mančić neretko pokazuje svoje naslednice na društvenim mrežama, a nedavno se na jednom beogradskom događaju pojavila sa mlađom ćerkom Natalijom Kunić.

Suzana je sinonim za lepotu već decenijama, a Nataliju neretko upoređuju i sa Anđelinom Džoli, što je, sudeći po najnovijim fotografijama majke i ćerke, potpuno opravdano.

Pročitajte: Suzana Mančić za "Story"- Sebe sam uvek stavljala na prvo mesto

Boško Karanović

 

Natalija, koja studira Akademiju umetnosti, ne pojavljuje se često u javnosti, ali kada se pojavi, kao što je to sada bio slučaj, oduševljava svojim besprekornim stilom. Naime, ona se odlučila za ležernu ali efektnu kombinaciju - široke plave pantalone, svilenu bluzu i bele trendi patike, dok je majka Suzana izabrala glamurozan "look" .

Voditeljka je ponela dugačku svilenu suknju koju je savršeno uklopila sa sakoom sa diskretnim svetlucavim detaljima.

Prisutnima nije promaklo koliko Natalija liči na majku, te su obe plenile blistavošću i pozitivnom energijom dok su pozirale okupljenim foto-reporterima.

Komentari (0)

Loading