Celebrity News

Godinama smo se pitali gde je, a onda se pojavio i iznenadio sve: Srđan Mobi dik predstavio sina Stribora (FOTO)

Sin Srđana Mobi dika očeva je kopija

Godinama smo se pitali gde je, a onda se pojavio i iznenadio sve: Srđan Mobi dik predstavio sina Stribora (FOTO)

Srđan Čolić, frontmen grupe „Mobi dik“, jedne od najpopularnijih na ovim prostorima, dugo se nije pojavljivao u medijima pa je danas oduševio gledaoce kada se pojavio na televiziji K1 i to ne samo da razgovara. 

Srđan se latio mikrofona i otpevao neke od najpoznatijih pesama koje se i dan-danas rado slušaju i među generacijama koje se tada još nisu ni rodile. 

Ja nisam u penziji, ja sam u mirovini. Hteo sam da se posvetim porodici, a uz estradu to ne može. Sada sam posvećen porodici, filmu, muzičkoj režiji za kompaniju „Dizni“, hobijima. Ne znam da li smo danas mlađi i lepši, ali smo i dalje veseli, a to je najvažnije – kazao je Srđan Čolić Bošku i Aleksandri u emisiji „Kec na jedanaest“. – Niko u vreme kada smo bili u „Mobi diku“ nije bio siguran da će pesme koje pevamo da traju, nismo o tome ni razmišljali. Ali, ostale su. 

Pročitajte: Tri decenije posle Mobi Dika Srđan Čolić priznao veliku istinu

Filip Shobot

 

Veoma je zanimljivo i to, kako je kazao Srđan, da nikada nije saznao koliko su zapravo albuma prodali. 

Bilo je to vreme piraterije, sećate se. Nikada nisam saznao broj – rekao je Čolić. 

On je u emisiju došao sa sinom Striborom koji ima 12 godina i koji je veoma uspešan glumac – već nekoliko godina glumi i daje glas junacima najpopularnijih animiranih „Diznijevih“ crtanih filmova, a kako Srđan kaže – on ga je samo preporučio.  

Printscreen kec na jedanaest

 

Ja mogu samo da dam preporuku, ali na njemu je bilo da se pokaže. I jeste. Tako sada ima glavnu ulogu u animiranom filmu „Luka“ koji ćemo od kraja ove nedelje gledati u bioskopima. Uvek mu kažem: Sine, ovo si ti uradio. Nisam ja – rekao je Srđan. 

Stribor Čolić kazao je da mu se dopada kako njegov tata peva i da je najbolji, a otkrio je i koja mu je omiljena pesma „Mobi dika“. 

Printscreen kec na jedanaest

 

Sećam se da sam bio na jednom tatinom koncertu. Znam pesme „Mobi dika“, naravno. Najomiljenija mi je „Brate, prijatelju“ – kazao je Stribor u „Kec na jedanaest“. – Gluma je zanimljiva, ali želim da budem veterinar kada porastem. 

Komentari (0)

Loading