Celebrity News

Danas je najponosnija žena na svetu! Ovo je supruga Nikole Jokića, koja je uz njega bila i kad je bilo najteže (FOTO)

Supruga Nikole Jokića, Natalija danas je sigurno najponosnija žena na svetu. Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg košarkaša NBA lige, a Natalija, koja je godinama verovala u njegov uspeh, sigurno oseća neopisivu sreću.

Danas je najponosnija žena na svetu! Ovo je supruga Nikole Jokića, koja je uz njega bila i kad je bilo najteže (FOTO)

Ono čemu se cela Srbija nadala, konačno se desilo. Nikola Jokić je MVP. Velika košarkaška zvezda NBA lige oduševljava svakim svojim pojavljivanjem na terenu, a sada je proglašen i najkorisnijim igračem najbolje lige na svetu.

Iako ga od njegovog odlaska u NBA, koji se desio 2015. godine, publika podri svim srcem, u njegovoj karijeri bilo je i teških trenutaka, uspona i padova, a dok su navijači i ljubitelji sporta videli samo najbolje, Nikolu Jokića kroz sve faze pratila je i podržavala Natalija Maćešić, dugogodišnja izabranica najboljeg među najboljima.

Pročitajte: Iznenadićete se - Nakon što je potpisao veliki ugovor sa Denverom Nikola Jokić je sebi kupio ovo (VIDEO)

Ljubavna priča Nikole i njegove supruge datira još iz srednjoškolskih dana, a upoznali su ih zajednički prijatelji ispred jednog kafića. Posle samo par meseci ljubavi, Natalija je otputovala na studije u Ameriku, a ubrzo za njom Nikola je prešao u NBA, tako da već dugi niz godina žive zajedno i jedno drugom predstavljaju najveći oslonac.

Ljubav su krunisali brakom u oktobru 2020. a sada zajedno nastavljaju da nižu uspehe kroz život.

Pročitajte: Nikola Jokić emotivno - Naš stan je bio vrlo mali, imali smo dve sobe, kuhinju i kupatilo...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Break4Cake (@break_4_cake)

Jednostavna, odmerena i povučena iz javnosti, čini se da je Natalija superžena iz senke, jer iza svakog uspešnog muškarca, stoji uspešna žena, a ona stoji iza trenutno najboljeg košarkaša na svetu.

Komentari (1)

Loading
Mira Dobos

12:42 09.06.2021

Cestitam Nikola na velikom uspehu. Veliki pozdrav za naseg Somborca.