Celebrity News

Iznenadićete se: Nakon što je potpisao veliki ugovor sa Denverom Nikola Jokić je sebi kupio ovo (VIDEO)

Autor: | 01/06/2021

Košarkaš Nikola Jokić jedan je od favorita za MVP-ja u NBA ligi i “čudo od deteta” koji je od bucmastog i tromog dečaka stigao na sam košarkaški krov sveta, na svoj i poseban način koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Iznenadićete se: Nakon što je potpisao veliki ugovor sa Denverom Nikola Jokić je sebi kupio ovo (VIDEO)

Težak razvojni put dečaka koji je samo želeo da se rekreativno bavi košarkom do sumnji da li bi uopšte želeo da se profesionalno bavi ovim sportom, stigao je do toga da je najbolji među najboljima.

Nikada nije bio radoholik, nego igrač koji je samo želeo da proba nešto drugačije. To se ispostavilo kao vrlo dobra taktika koja nije prošla neopaženo.

Pročitajte: Oženio se Nikola Jokić! Prvi ples bio je bajkovit, a mlada - prava princeza!

 

 

-  Kad sam došao u Ameriku, video sam da mogu da im ponudim tu neku raznovrsnost. Nisam najbolji u tome, nisam najbolji u tome, nisam najbolji u tome, ali mogu to, to, to, mogu svašta da uradim. Mi iz bivše Juge znamo da igramo, imamo tu neku lucidnost, to nešto malo… To nešto je jako malo, ali to malo je jako puno, ako znate na šta mislim.

 

 

Takav način razmišljanja izdvojio ga je od drugih igrača, i omogućilo da igra rame uz rame sa najboljima. Nakon što je potpisao ugovor sa "Denver Nuggetsom", imao je samo jednu želju.

- Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja. To je prva stvar koju sam kupio kada sam "došao do love." Bože dragi - otkrio je Jokić u dokumentarnoj emisiji "Čovek koji pravi razliku" na RTS-u.

Komentari (0)

Loading