Celebrity News

I ovo smo dočekali! Mirka Vasiljević: Vujadinova i moja svadba trajaće dva dana

Ljubav Mirke Vasiljević i Vujadina Savića stara je 12 godina, a uprkos razdvojenosti i spekulacijama koje se tiču fudbalerove prevare, nastavlja da raste i razvija se, uporedo sa njihovim mališanima Adrejom, Adrijanom i Mihajlom.

I ovo smo dočekali! Mirka Vasiljević: Vujadinova i moja svadba trajaće dva dana

Radeći na svom odnosu nevenčani supružnici uspevaju da se održe, a Mirka nam je otkrila koje su to spone koje ih vežu.

-Vujadin i ja smo postali vešti da sve negativne stvari preokrenemo na dobro. Još sa 19 godina, kada smo započeli vezu shvatili smo šta znači kada ti neko nedostaje a ne možeš da ga vidiš i posvetiš mu se. On je tada igrao u Francuskoj, dok sam ja radila u Srbiji na seriji “Miris kiše na Balkanu” i nisam mogla da putujem. Zajedničko vreme nastojimo kvalitetno da iskoristimo kao i ono provedeno s decom.

Pročitajte: Spakovala kofere i zakoračila u novo životno poglavlje: Mirka Vasiljević o pozivu, koji joj je promenio sve planove

Naslednike glumica uči da žive kao sva druga deca bez osvrtanja na karijere roditelja.

-Vaspitavamo ih da budu obični mališani kao što smo mi bili, da nastoje da ih uvek bude što više u drutšvu, da vreme provode napolju i imaju zdrave aktivnosti. I stvarno sve to sprovodimo u delo. Nama je kuća kao železnička stanica, stalno nam neko od njihovih drugara dolazi. Istina je da meni sve to ponekada teško pada, dovoljno mi je muka od moje troje, još treba i o tuđoj deci da brinem. Taj osećaj me, međutim, brzo prođe, jer sam navikla da živim u kolektivu. Kada mi najuži treba da se skupimo sa Vujadinovom porodicom to je minimum 40 ljudi. U šali umem da kažem da ćemo iz tog razloga najverovatnije svadbu, kada do nje  dođe, praviti dva dana.

Mirka tvrdi da su deca njeno ogledalo stoga u skladu s njima menja svoje navike.

Pročitajte: Vitka linija i nakon tri trudnoće - Mirka Vasiljević otkriva kako joj je to pošlo za rukom

- Sada razumem one koji kažu “Malo dete, mala briga, veliko dete velika briga”. Kad su bili mlađi bila sam fizički umornija, stalno sam brinula da se ne povrede, ne padnu, dok sada pošto su dovoljno veliki da ostanu kod kuće i uzmu da jedu, sam psihički umorna. Učim ih da budu odgovorni za svoje postupke i kada pogreše kažu izvini, jer je to lepa stvar. Nekada to teže sprovedem u delo ali ne odustajem - priča glimica koja se pre dve nedelje doselila iz Ljubljane u  Beograd kako bi igrala u seriji.

- Kad se vraćaš među svoje osmeh je uvek od uva do uva. Osim toga, gluma je deo mog krvototka. Kada ne radim nisam dobra sebi, a samim tim ni drugima - zaključila je ona.
 

Komentari (0)

Loading