Celebrity News

Stvari su izmakle kontroli, Mirka u problemu: Evo na čemu insistira Vujadin!

Glumica Mirka Vasiljević oktrila je da je Vujadin spreman za svadbu...

Stvari su izmakle kontroli, Mirka u problemu: Evo na čemu insistira Vujadin!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već godinama žive u skladnoj vanbračnoj zajednici, a mnoge je oduvek intrigirala činjenica što nisu venčani. Mirka nikada na venčanje i papir nije gledala kao na veliku sponu u njihovom odnosu, međutim čini se da je glumica saterana uza zid te da će uskoro stati na „ludi kamen”. 

– S obzirom na to da su Vujadinovi saigrači vrlo često kod nas kući, oni pritiskaju za svadbu. Vujadin navija za svadbu, on voli slavlja. Ja kočim, jer mi imamo vrlo malo odmora, i tada gledamo da putujemo negde zato što je to jedina mogućnost da budemo 24 časa posvećeni jedni drugima – rekla je Mirka nedavno za „Pink”. 

Mirka i Vujadin – Evo zašto su TOLIKO intrigantni!

Ata Images

 

Stvari su, što se tiče Mirke, izmakle kontroli! Udaja i dalje nije prioritet! 

Mirka Vasiljević i Vujadnin često su isticali kako im venčanje nije prioritet, međutim došlo je do preokreta. Glumica je sada otkrila da je uspešni fudbaler počeo da insistira na glamuroznoj svadbi, a da ona to i dalje ne želi. 

– Vujadin me je priterao uza zid s tim i počeo da insistira na venčanju. Ja bih volela da to bude nešto intimnije, a on bi slavlje za 800 ljudi. To više nije svadba, to je koncert! Doduše, silni pevači su nam svašta obećali za ovih 11 godina. Volela bih da ponovo budem trudna, da imam još jednu kćerku da bude 2-2 u kući – rekla je lepa glumica i dodala: 

– Moram da se pohvalim da nikad nije bilo monotonije u našem odnosu, i dalje imamo neku želju za osvajanjem i strast. Možda nam je ta negativna strana naših selidbi, što smo često razdvojeni, učinila da smo na nesvestan način uspeli to da preokrenemo u našu korist. Zato cenimo i poštujemo vreme kad smo zajedno, nije nas to udaljilo, već zbližilo. Još vodimo razgovore u kojima volimo da pecnemo i bocnemo jedno drugo, da se ovaj drugi naljuti, nekad on prvi popusti, nekad ja. Znamo ko kad pretera, Vujadin je veći inadžija od mene i kad vidim da je upao u to stanje, onda ja prva popustim. Ali on je mnogo emotivniji od mene i kad smo razdvojeni, uglavnom on više šalje nežnije poruke.

Mirka i Vujadin spremni za četvrto dete?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mirkavasiljevic (@mirka._vasiljevic) on Oct 15, 2019 at 9:24pm PDT

Mirka je istakla da se trudi da bude dobra i požrtvovana majka i da svog supruga u svemu podržava. 

– S Vujadinom sam od svoje devetnaeste godine. On se često seli zbog svoje profesije i trudim se da budem dobra supruga i majka, pratim ga u svemu i podržavam. To ne znači da nisam i glumica. Trenutno me nema jer nema ni poziva u vezi sa angažmanima – priznala je Mirka u emisiji „Balkanskom ulicom”.

Komentari (0)

Loading