Celebrity News

Fotografija Vesne Dedić stara preko dve decenije izazvala senzaciju: Da li je ovo moguće?

Fotografija Vesne Dedić stara nešto više od dve decenije, izazvala je pravu senzaciju na društvenim mrežama. Naime, spisateljica i autorka emisije "Balkanskom ulicom" pohvalila se pre izvesnog vremena fotografijom iz mladosti, pred kojom je javnost ostala u šoku.

Fotografija Vesne Dedić stara preko dve decenije izazvala senzaciju: Da li je ovo moguće?

Harizmatična i uvek nasmejana Vesna Dedić u šestoj deceniji izgleda besprekorno i uzor je mnogim damama. Negovana, dostojanstvenog držanja, odmerenog stila i beskrajnog šarma, Vesna važi za pravu damu i lepoticu.

Da je njena lepota svedena i prirodna odavno je jasno, pa ipak, u vremenu kada su estetske korekcije i zahvati postali beauty imperativ, teško je zamisliti da se jedna žena, koja je javna ličnost, odlučila da neguje prirodan izgled i samo svojom energijom prkosi starenju.

Pročitajte: Taman što se prašina slegla - Vesna Dedić otkrila pravu istinu o sukobu sa Sanjom Marinković

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Ipak, fotografija Vesne Dedić, stara preko dve decenije svedoči da se novinarka odlučila da negom spreči starenje, a da na svom licu, od tada ništa nije promenila.

Fotografija je kod njenih pratilaca izazvala prvobitni šok, jer se Vesna gotovo uopšte nije promenila, sem što je kao devojka od svega dvadeset šest godina nosila paž frizuru, za koju su mnogi primetili da joj takođe lepo stoji.

Pročitajte: Vesna Dedić - Prošla godina me je emotivno pokidala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Fotografija je pobrala brojne komplimente Vesninih pratilaca, a bilo je i onih koji su se zapitali "Da li je ovo moguće, pa ova žena ne stari?". Uz to, poslužila je kao dokaz da je najlepša žena ona koja voli sebe i ume da uživa u svojoj lepoti. 

Komentari (0)

Loading